GENT

IMG_69612 IMG_68432 IMG_68342 Frankrike 20141 IMG_69012 IMG_68812 Frankrike 2014 IMG_68292 IMG_69182 IMG_69382

I’m back! Äntligen kan jag blogga igen. Min datorladdare fungerar tydligen inte i franska kontaktuttag så jag har inte haft något batteri men nu har hotellet vi bor på fixat en adapter till mig. Igår blev det i alla fall frukost i Paris, lunch i Belgien och middag i Champagne. Pappa var nämligen tvungen att ta ett möte i Belgien igår så det blev en liten vända dit också, haha. Vi hamnade i staden Gent som var fantastiskt fin och hade tydligen väldigt bra shopping men den hann vi inte med. Istället blev det en lunch på ett av ställena i raden av uteserveringar längst ån. Godaste musslorna jag smakat!

Nu är vi i alla fall i Champagne och bor på ett supermysigt gammalt slott som jag bokade hemma från Sverige, jag ska ta med mig kameran på en rundtur här i eftermiddag men först ska vi runt på lite champagneprovning och kolla in distriktet. Vi hörs senare!

I’m back! Finally I can write again. My computer charger apparently don’t work in French plug socket so I haven’t had any battery but now the hotel we are staying at a gave me a adapter. Anyway, yesterday we had breakfast in Paris, lunch in Belgium and dinner in Champagne. My dad had to take a meeting in Belgium yesterday, so we went there too, haha. We ended up in Gent who was a really beautiful city and apparently had very good shopping but unfortunately we didn’t have time to try it. Instead we had lunch at one of the places in the line of outdoor cafes along the river. Tastiest mussels I’ve ever tasted!

Now we’re in Champagne and are staying at a super beautiful castle, I’ll take my camera with me on a tour this afternoon, but first we’re off for champagne tasting and to check out the district. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!