NEXT STOP: PARIS

paris

Hej hörni! Här kommer en snabb, liten uppis innan jag måste springa till tåget mot Arlanda. Vid 16-tiden flyger vi till Paris där vi ska spendera början av resan, sedan åker vi vidare till Champagne, efter det Rivieran och sedan tillbaka till Paris. Jag kommer givetvis att publicera en massa bilder och outfits från vår resa här varje dag, så vi hörs helt enkelt från Frankrike! Ha en superdag ♥

Hello people! Here’s a quick update before I have to run to catch the train to the airport. At 16 o’clock we fly to Paris, where we will spend the beginning of our trip. Then we’ll drive to Champagne, after that the Riviera and then back to Paris. I will of course publish a lot of photos and outfits from our trip here every day, so see you from France! Have a super day ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!