STOCKHOLM: ANTIKT GAMMALT & NYTT

IMG_53052 Vardagsbilder höst & vinter 20147 IMG_53082 IMG_53022 Vardagsbilder höst & vinter 20146 IMG_53182

Här kommer ett litet Stockholmstips för er som inte bor här (de flesta som bor här verkar veta om denna guldgruva). På Mäster Samuelsgatan 11, precis intill Biblioteksgatan i Stockholm ligger ”Antikt, Gammalt & Nytt” som drivs av två bröder som köper in vintage och antika smycken, ibland finns även en del nytt. Detta är det perfekta stället om du vill hitta unika smycken, hattar, broscher, tiaror eller liknande till bra priser. Sist jag var inne köpte jag två par nya örhängen som sammanlagt blev 160 kronor, ett par till vardags och ett par till fest, fest-paret är de jag bär på outfitbilderna från bröllopet. Bröderna som har detta är dock kända för att vara sura och lite otrevliga men jag själv har alltid blivit trevligt bemött. Så gillar ni unika accessoarer rekommenderar jag er varmt att svänga förbi här!

Here’s a small Stockholm tip for those of you who do not live here (most people who live here seem to know about this gold mine). On Mästersamuelsgatan 11, right next to Biblioteksgatan in Stockholm you’ll find ”Antikt, Gammalt & Nytt” which means ”Antiques, Old & New” which is run by two brothers who buy vintage and antique jewelry, sometimes there are also some new. This is the perfect place if you want to find unique jewelry, hats, brooches, tiaras etc for great prices. Last time I was there I bought two new pairs of earrings that I payed 160 swedish crowns for, a pair for everyday use and a pair for parties, the party-pair is the ones in the outfit from the wedding. The brothers who own this, however, is known to be very rude to their customers but I have always been well treated. So if you like unique accessories I strongly recommend you to swing by here while in Stockholm!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!