Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

WATERMELON POPSICLES

IMG_01182(4) Bloggbilder ss1431(2) IMG_01152

Sommarens bästa avsvalkare är helt klart dessa ”vattenmelonglassar”! Så enkelt, så gott och inte en enda konstig tillsats eller extra socker.  Ett perfekt alternativ när man är sugen på glass eller något sött. Ända sedan jag gjorde dessa första gången har jag alltid haft några på lager i frysen och de har varit superpopulära hos alla som har smakat, stora som små. Mitt bästa sommartips!

Best summer cooler is clearly these ”watermelon popsicles”! So simple, so good, and not a single strange additives or extra sugar. A perfect alternative when you’re craving ice cream or something sweet. Ever since I made these the first time I have always had some in stock in the freezer and they’ve been super popular with all who have tasted them. My top summer tip!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!