Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KALLBADHUSET

IMG_94502 IMG_92872 IMG_92722 IMG_93032 Sommarsemester 201411 IMG_92832 IMG_94242

Shoppingdagen igår var inte lika galen som den i måndags, jag köpte bara 2 par sneakers som jag kikat på tidigare och nu fick för halva priset. Ett par Vagabond och ett par Addidas. På vägen till Ulricehamn plockade vi även upp Jesper och sedan åkte han med oss hit till Brunskär så efter 10 dagar ifrån varandra får jag äntligen pussa på honom igen! Så himla mysigt. Vi avslutade kvällen igår med Rosé och Oxfilégrillspett på Kallbadhuset. Galet gott, somrigt och mysigt! Helt klart värt den långa resan trots den lite sega shoppingen.

The shopping day yesterday was not as crazy as the one last Monday. I only bought 2 pairs of sneakers that I’ve looked at earlier and now got for half the price. A pair vagabond a pair Addidas. On the way to Ulricehamn we picked up Jesper and then he went with us to Brunskär so after 10 days apart I finally get to kiss him again! So cozy. We ended the evening with Rosé and beef tenderloin skewers on Kallbadhuset. So good and summery! Totally worth the long journey despite the slightly slow shopping.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vilket ställe ! ser ju fantastiskt ut,ligger det i Ulricehamn ?

    Elvira 2014-08-01 23:18:37
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind