Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EN KVÄLL PÅ MARSTRAND

IMG_79832 IMG_85502 Sommarsemester 20149 IMG_80552 Sommarsemester 20148 IMG_85932 IMG_80462 Sommarsemester 20147 IMG_81092 IMG_85282 Sommarsemester 20146

Den lugna kvällen på Marstrand blev inte så lugn utan klockan 4 imorse kom vi hem sjungandes med båten. De andra skulle på en konsert så jag och Matilda satte oss och åt middag, promenerade runt och sedan avslutade (trodde vi) med en drink på Wärdshuset. Sedan var konserten slut och vi trodde att vi skulle åka hem men istället kom de andra till oss och flaska efter flaska och drink efter drink drogs in så tillslut sa jag och Matilda till varandra att vi ändå inte skulle komma där ifrån för än de andra ville åka så att det var lika bra att gå all in, och det gjorde vi! Idag ligger alla i skuggan och tycker lite synd om sig själva men det var det värt, haha.

The quiet evening at Marstrand didn’t really turn out as planned because 4 o’clock this morning, we came home singing in the boat. The others were at a concert so Matilda and I sat down and had dinner at Lasse Maja’s, walked around and then finished (we thought) with a drink at the Inn. When the concert was over and we thought we’d go home the other came to us and bottle after bottle and drink after drink was put on our table so finally Matilda and I said to each other that we wouldn’t come out of there until the others wanted go so we could  just as well go all in, and we did! Today, everyone is sleeping in the shade feeling a bit sorry for themselves but it was so worth it, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hoppas du börjat vänja dig lite mer med längden på ditt hår, jag tycker det passar dig jätte bra 🙂

    Sandra 2014-07-27 16:10:13
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind