Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SKÄRGÅRDSKVÄLLAR

IMG_76132 Outfits Juli 201418 IMG_78092 Outfits Juli 201416 IMG_75882 Outfits Juli 201417

Tröja: Lillebrors, Jeans: Forever21, Klocka: MBMJ

Sweater: My little brothers, Jeans: Forever21, Watch: MBMJ

Alltså, vilket krångel med internet. Igår kom pappa äntligen tillbaka med internet efter att ha åkt iväg med det i 1,5 dygn och tror ni att det fungerar då eller? Nej, inte alls. Så jag har kämpat och kämpat för att få upp lite bilder och liknande men det går i alla fall lite bättre nu. Så att ni har koll på läget och varför det är lite glest mellan uppisarna! Idag blir det en dag i solstolen och i kväll tror jag att det blir en tripp till Marstrand. Jag längtar till nästa vecka då jag och Matilda ska in till Göteborg och shoppa loss, jag är i stort behov av den sommargarderob som jag inte ens har börjat på än!

The wifi won’t work with me. Yesterday my dad finally got back with the internet after going away with it for 1.5 days, and do you think it worked? No, not at all. So I have struggled and struggled to get these pictures up but it’s a bit better now. So now you know the situation and why I don’t publish as many posts as I usually do! Today I will spend the day in the sun bed and tonight I think we will take a trip to Marstrand. I can not wait until next week when Matilda and I will into town and go shopping, I am in great need of the summer wardrobe that I have not even started on yet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind