Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DEAR FRIDAY

IMG_72562 IMG_72862 IMG_72572

Hej mina fina! Jag håller fortfarande på att försöka vänja mig vid mitt korta hår. Den lite mörkare färgen (som solblekts lite) har jag vant mig vid men längden och jag är inte riktigt vänner än, men vi ska jobba på vår relation. Idag är det i alla fall fredag och riktig mysdag för mig! Jag ska strax iväg och fixa ett ärende på banken och handla på mig en massa god mat då jag ska vara ”ensam hemma” i helgen då Jesper åker till Göteborg. Det blir en massa serier, yoghurtdränkt naturgodis och min mysiga pälsfilt. Det var länge sedan jag hade lite egentid!

Hello my darlings! I’m still trying to get used to my short hair. The darker color (it’s a little bit lighter now) I’m used to now but the length and I are not really friends yet, but we’ll work on our relationship. Today it’s Friday and cozy day at home for me! I’ll go and fix an errand at the bank and buy a lot of tasty food because I’ll be ”home alone” this weekend when Jesper go to Gothenburg. There will be a lot of series, yoghurt drenched natural sweets and my cozy fur blanket. It was a long time since I had a little time for myself!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind