Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ON MY INSTAGRAM LATELY

insta2 . insta4

Måndag och tillbaka till vardagen för en vecka! Vi åkte hem från västkusten igår eftermiddag då både jag och Jesper jobbar idag. Jag är inte så sugen på själva jobbet men det ska bli riktigt kul att träffa min fina Matilda (kollega) några dagar. Vi tänkte dessutom flytta hem till mamma och pappas hus denna vecka för att passa katterna, ha tillgång till bad och brygga när vi vill och det bästa av allt: Grillen. Jag ska åka förbi ICA och köpa med mig allt som går att grilla efter jobbet idag! Haha. Det är nog vad jag saknar mest med att bo i hus.

Monday and back to my everyday life for a week! We went home from the West Coast yesterday afternoon because both Jesper and I are working today. I’m not so happy about the job part but it will be really fun to see my lovely Matilda (colleague) for a few days again. We also thought we’d live at mom and dad’s house this week to take care of the cats, have access to swimming and the dock whenever we want and the best of thing: barbecue. I’ll stop by ICA and buy everything that is possible to barbecue after work today! Haha. That’s probably what I miss most about living in a house. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind