Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BUBBELY

IMG_66352

Hejsan! Igår lämnade jag Fiskebäckskil och 5 underbara dagar hos Jesper’s familj för en helg på Brunskär innan jag ska hem till Stockholm och jobba en vecka. Igår kväll blev det bubbel och en massa skålar för en stor grej som har hänt hela släkten, en gigantisk grej som väntar mig och Jesper (nej jag är varken gravid eller ska gifta mig) och en väldigt rolig nyhet för bloggen som jag fick igår. Det var en riktig lyckodag med andra ord, fredag den 11e, det ska jag lägga på minnet!

Hello! Yesterday I left Fiskebäckskil and 5 wonderful days at Jesper’s family for a weekend at Brunskär before going home to Stockholm to work for a week. Last night we had champagne and several toasts for a big thing that has happened to the whole family, a giant adventure that awaits Jesper and me (no I’m not pregnant or getting married) and a very fun thing for the blog that I found out yesterday. It was a real lucky day in other words, Friday the 11th, I’ll remember that!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh men nyfiken nu ju ! Något du kommer dela med dig av?? 😀

  zassa 2014-07-14 22:08:17
  Svara
 • Nu blev man ju inte alls så där barnsligt nyfiken!!! Haha!

  Maja 2014-07-13 09:20:05
  Svara
 • Hej! För länge länge sen la du upp ett inlägg om ett par vitaminer du åt för hud, hår och naglarna. Jag har letat så efter det inlägget men kan inte hitta det. Minns att burken var grön iaf haha. Kommer du ihåg vad dessa vitaminerna hette för något? 🙂

  josefine 2014-07-12 23:25:37
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind