Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

2 SUMMER FAVORITES

IMG_618622

Här är två av mina fuktfavoriter i sommar. Jag smörjer in ansiktet med No7’s dag och nattkräm för normal/torr hy för att göra det mjukt och ge det mycket fukt och på läpparna har jag ”Lip Protectant Stift” från Elizabeth Arden med solskyddsfaktor 15 för att göra läpparna mjuka och dessutom skydda dem från att bli brända i den starka sommarsolen. Ni hittar båda på Åhléns!

Here are two of my favorites moisture beauty products during summer. I rub my face with No7’s day and night cream for normal / dry skin to make it soft and give it a lot of moisture and on my lips I have ”Lip Protectant Stick” from Elizabeth Arden with SPF 15 to make my lips soft and additionally protect them from getting burnt in the strong summer sun. You can find both on Åhlens!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • jag vet om att du redan har kört hela historien om hur du och jesper blev tillsammans, men kan du inte berätta lite hur han är? vem är mest romantisk av er två? hur är han som person? hur gammal är han? vad jobbar han som? vad gör han för saker som är romantiska? bråkar ni ofta? vad bråkar ni isåfall om? osv osv osv. jag kan t.ex. uppleva att han är lite tyst och blyg men oerhört romantisk och kärleksfull haha, men det kan ju vara helt fel! 😉 vore superkul att höra för ni är så himla fina tillsammans, kram!

    MALIN 2014-07-11 16:56:31 http://malinkirstine.se
    Svara
  • jag vet om att du redan har kört hela historien om hur du och jesper blev tillsammans, men kan du inte berätta lite hur han är? vem är mest romantisk av er två? hur är han som person? hur gammal är han? vad jobbar han som? vad gör han för saker som är romantiska? bråkar ni ofta? vad bråkar ni isåfall om? osv osv osv. jag kan t.ex. uppleva att han är lite tyst och blyg men oerhört romantisk och kärleksfull haha, men det kan ju vara helt fel! 😉 vore superkul att höra för ni är så himla fina tillsammans, kram!

    MALIN 2014-07-11 16:56:31 http://malinkirstine.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind