Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MAGICAL NIGHT

IMG_36292 Santorini 20146 IMG_36112 Santorini 20147 IMG_36332

Här är lite bilder från den absolut bästa kvällen på Santorini. Vi åt på en helt fantastisk restaurang som vi hittade av en slump som hade den vackraste utsikten och grymt god mat, riktig lyx var det. Ni kommer få mer information om alla restauranger och så i min lilla Santoriniguide som jag håller på att knåpa ihop! Idag skiner i alla fall solen här på Västkusten så vi ska snart ta med oss matsäck och åka ut på en liten eftermiddagsutflykt med båten. Svensk sommar när den är som bäst!

Here are some pictures from the most wonderful night in Santorini. We had dinner at a absolutely fantastic restaurant we found by accident that had the most beautiful view and amazing food, real luxury. You will get more information about all the restaurants we visited in my little Santoriniguide that I’m about to put together! Today the sun is shining here on the West Coast so we will soon bring lunch and go out for a little afternoon trip in the boat. Swedish summer at it’s best!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind