Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MITT JUNI 2014

juni2 juni1 juni3 juni4 juni5

Hej på er! Igår kväll kom vi fram till Jespers familj i Fiskebäckskil och då blev det en mysig middag och efterrätt ute i kvällssolen. Idag har det dock regnat hela dagen så vi har spelat kort och haft det mysigt. I kväll är vi bjudna på middag till Jespers farmor och farfar! Det blir i alla fall en lite sen månadssamanfattning från Juni pga. Greklandsresan men här är den i alla fall! Jag kan inte förstå att vi redan är en vecka in i Juli… tiden går så himla fort på sommaren!

Hello there! Last night we arrived at Jesper’s familyhouse in Fiskebäckskil and had a cozy dinner and dessert outside in the evening sun. Today, however, it rained all day so we played cards and just took it easy. This evening we are invited to dinner at Jesper’s grandmother and grandfather!Anyway, this is a late June-post due to the Greece trip but better late then never! I can not believe we are already a week into July … time passes so fast in the summer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind