DINNER WITH A VIEW

IMG_30832 IMG_30782 IMG_30982 IMG_27642 Santorini 20144 IMG_30852 IMG_31032

Hej på er! Gårkvällen blev så himla mysig. Vi åt middag på en inglasad restaurang uppe på en höjd som var helt inlindad i vinrankor. Vi delade på en stor mixed grill-tallrik och såg solen gå ner precis bredvid oss. Efter middagen åkte vi iväg till en strandbar som hade spänt upp en filmduk precis vid strandkanten där de visade Grekland – Costa Rica matchen. Så där låg vi på en solstol för två och drack drinkar med övertaggade greker tills långt efter midnatt. Idag är vi lite trötta då det inte blev så mycket sömn så det blir nog en heldag vid poolen och en liten utflykt ikväll.

Hello there! Last night was so great. We had dinner at a restaurant on a hill that was completely wrapped in vines. We shared a large mixed grill-plate and watched the sun go down right next to us. After dinner, we went off to a beach that had put up a screen right at the water’s edge where they showed the Greece – Costa Rica match. So we sat on a big sun lounger for two and drank cocktails with the over excited Greeks until well after midnight. Today we are a little tired cause we didn’t get that much sleep so it will probably be a full day at the pool and then something more fun tonight.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad heter ditt objektiv, har för mig att du köpte ett nytt nyligen men kommer ej ihåg vad det heter. Kram!

  matilda 2014-07-02 12:24:56
  Svara
 • OMG! måste utomlands. NU.

  isa 2014-06-30 22:18:33 http://www.isabyl.blogg.se
  Svara
 • Gud så vackert! Vad heter hotellet ni bor på? Jag och min pojkvän ska nämligen boka en resa nu till slutet av sommaren och ett drömresemål är Santorini. Hoppas verkligen att du svarar! Så otroligt fin blogg förresten! Kram på dig Fanny!

  Elin 2014-06-30 17:21:39
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jag tycker absolut att ni ska boka Santorini, det är fantastiskt! Hotellet vi bor på heter Athermi Suites 🙂

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-07-01 10:09:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!