SEA SIDE

IMG_22752 Santorini 20141 IMG_22922 Santorini 20142 IMG_24582 Santorini 20143 IMG_22502 IMG_24052

Det blåste för mycket på vår sida av ön för att gå ner till vår strand så vi hyrde en moppe och åkte till en Beach Club på andra sidan ön som hette ”Sea Side”. Där var det mer lä och så himla härligt. Breda solstolar som rymmde två personer, mysiga små soffgrupper under träden och den svarta stranden. Vi låg i timmar och läste, sippade på lemonad och beställde in en varsin Santorini-sallad till lunch. Nu ska vi duscha och svira om för middag i staden bredvid vår som har bäst utsikt på ön, ha en härlig kväll!

It was too windy on our side of the island to go down to our beach so we rented a scooter and went to a beach club on the other side of the island called ”Sea Side” where it wan’t as windy and so amazingly beautiful. Big sunbeds which could accommodate two people, cozy groups with sofas under the trees and the black sand. We were there for hours reading, sipping on lemonade and ordered Santorini salads for lunch. Now I’ll a shower and change for dinner in the city next to us with the best view on the island, have a lovely evening!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!