GOOD MORNING FROM PARADISE

Santorini 2014

God morgon från Paradiset! Jag tog en liten bloggpaus igår när vi kom fram för att hinna landa lite men nu är jag tillbaka. Igår låg vi bara vid poolen hela eftermiddagen och gick och la oss tidigt då vi var dödströtta efter resan men idag ska vi besöka en strand som ligger precis bredvid oss. De flesta stränderna här är ju svarta eftersom att det är en vulkanö så det ska bli väldigt spännande att se! På bilderna ser ni förresten hur mitt hår blev också (även fast det blåser lite i det, haha). Jag är så hiiiimla missnöjd och ledsen, har aldrig någonsin känt mig så ful i håret förut. Det är 7 nyanser mörkare än jag bad om, avklippt så kort så att jag knappt känner igen det och inte ens format utan bara klippt rakt av vilket inte alls fungerar med mitt hår då det är så tjockt så det liksom ”går ut” i topparna då. Igår upptäckte dessutom Jesper att det är 2 cm längre på den ena sidan. Kul? Nej usch. Jag har det uppsatt hela tiden och låtsas som att det inte finns… haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! blir så himla rörd när du skriver om ditt hår , Är själv en sådan som är jättenogrann med mitt hår. Märker direkt om frisören klippt för mycket elle rom nyansen känns helt galen. Men tro mig ditt hår ser inte hemskt ut, tror faktiskt du tänker mest på det själv bara. Du strålar som alltid och du har skrivit tidigare att ditt hår växer fort så de växer ut ! jättebra blogg 🙂

  Elin 2014-06-30 20:00:34
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Tack för din kommentar! Ja, jag är väldigt glad just nu att mitt hår växer snabbt och jag vet ju själv när andra tycker att de är fula i håret osv så ser jag aldrig själv någon skillnad, haha. Men jag har ringt frisören och ska få komma tillbaka och fixa till färgen och klippa till det så att det i alla fall är lika långt på båda sidorna 😉 haha.

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-07-01 10:08:56
   Svara
 • Tycker färgen var mycket finare nu! Dock Tycker jag att du borde klippt 10cm till, skulle vara superfint!

  Nathalie 2014-06-29 18:41:11
  Svara
 • Helt underbara bilder! I vilket program redigerar du dem? 🙂

  Johanna 2014-06-29 15:28:09
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Just dessa är faktiskt inte redigerade förutom lite ökad kontrast (i Picasa) men i vanliga fall redigerar jag i Fotor 🙂

   Fanny Staaf 2014-07-01 10:10:56
   Svara
 • så himla fin!

  Sofia 2014-06-29 14:56:49 http://byfia.com
  Svara
 • Vad trist med håret! Känner igen känslan, tog mig massor av år att hitta en frisör som gör superjobb jämt.

  Men längden är helt ok tycker jag som gärna ser mer variation på folk mellan 10-25 vad gäller hår :-D. Alla ser ju likadan ut ha ha, min systerdotter har likadan frisyr. Om sanningen ska fram har nog alla tjejer i elevkatalogen i hela hennes skola det. Du skulle säkert vara otroligt snygg även i kort hår!

  Anneli 2014-06-29 14:55:33
  Svara
 • So nice pictures! This shirt is super cool and I love the color of it. I enjoy wearing this kind of man, oversized shirts styled casually – it looks very fashionable also. 🙂
  http://maggiecallife.com

  Maggiecallife 2014-06-29 12:34:47 http://www.maggiecallife.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!