LAST NIGHT’S

Outfits Juni 201421

Kimono: Lindex, Pants: Asos (here), Bag: Charles & Keith

Detta är vad jag slängde på mig igår kväll när jag skulle ut och äta middag och dricka vin med Matilda! Vi hade det supermysigt och satt kvar på restaurangen tills de stängde. Nu sitter jag och äter lite turkisk youghurt med färska jordgubbar som blev kvar från mitt smoothie-inlägg och jag ska snart skynda mig iväg till min frisörtid (har fortfarande ingen aning om vad jag ska göra. Kort, långt, ljust, mörkt?) och sedan ska jag packa, packa, packa då vi flyger tidigt i morgon. Ha en härlig dag mina fina!

This is what I threw on last night when I went out to dinner and wine with Matilda! We had a super cozy time and stayed at the restaurant until they closed. Now I’m eating some Turkish yogurt with fresh strawberries that were left from my smoothie post and I will soon rush off to my appointment at the hairdresses (still have no idea what I should do. Short, long, light, dark?) And then I’ll pack, pack, pack because we fly early in the morning tomorrow. Have a lovely day my darlings!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vet du om de finns att köpa i enpack?

  Linn 2014-06-30 11:33:53
  Svara
 • Vad har du för storlek på byxorna? 🙂

  Madelen 2014-06-27 14:51:12
  Svara
 • Så snyggt!

  Sofia 2014-06-27 10:17:14 http://byfia.com
  Svara
 • This kimono is awesome! I’ve been eyeing them for quite a while but still haven’t bought any, don’t really know if it matches my style but I guess I have to try them on 🙂
  http://maggiecallife.com

  Maggiecallife 2014-06-27 09:42:53 http://www.maggiecallife.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!