OLD INSTAGRAM FAVORITES

insta1 insta3 insta2

Follow me on Instagram @ fannystaaf

Hejsan! Det är så mycket förberedelser inför resan och semestern så att jag glömmer bort nuet! I morgon och på fredag ska jag hinna med två möten, ett frisörbesök, lite shopping, förbereda lite inlägg och träffa alla vänner jag inte kommer träffa i sommar. Jag är lite nervös för det där med frisören, nu när det är så nära känner jag mig väldigt osäker på vad jag ska göra men det brukar jag ju aldrig besluta för än jag sitter där i frisörstolen och måste svara i alla fall. Nej nu ska jag sätta igång med dagens sysslor!

Hello! There is so much to prepare for the trip and the holiday so that I forget about the present! Tomorrow and on Friday I have to make time for two meetings, a visit at the hairdresser, some shopping, prepare some posts and meet all the friends I won’t have time to meet in the summer. I’m a little nervous about the hairdresser, now that it’s so close, I feel very unsure of what to do but I usually never decidee until last minute anyway. No, now I’ll start with today’s chores!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej
  Jag ska gifta mig i september och känner mig helt vilsen i djungeln av blommor. Hur tänker du kring brudbukett? Binder du brudbuketter på jobbet? Vad ska man tänka på? Vilka blommor gäller i september? Tack!

  Emelie 2014-06-26 20:11:52
  Svara
 • Hejsan!
  Tänkte fråga hur du gör dina instagram collage?

  Anita 2014-06-26 04:12:22
  Svara
 • Så fina bilder!

  Solin 2014-06-25 14:39:18 http://www.solinj.blogg.se
  Svara
 • fina bilder

  emma 2014-06-25 13:47:38 http://emiis.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!