CURRENTLY CRAVING: GLITTER CLUTCH

2b01cb34d88a29843d0fe76a3d37b06eb

Högt upp på önskelistan just nu ligger en guldig paljettclutch. Så himla fin att krydda upp sina outfits med i sommar! Jag skulle helst matcha den med en helvit eller helsvart väldigt avslappnad outfit så att den verkligen fick sin time to shine, men ändå lägga till lite andra gulddetaljer så att det blir en härlig, guldig helhet. Looken på bilden ovan tycker jag är ett utmärkt exempel på detta, galet snyggt.

On my wish list right now you’ll find a golden sequine clutch. So nice to spice up an outfit with this summer! I would ideally match it with an all white or all black very casual outfit so that it reallt got its time to shine. The look in the picture above is an excellent example of this, such a great outfit.

goldclutch

1. / 2. / 3. / 4. / 5. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!