VACATION INSPO

summer1 summer2 summer3 summer4

Godmorgon! Måndag och ny vecka, slutspurten för mig. Eftersom att jag går på semester om några dagar så tyckte jag att det var passande med lite semesterinspiration. Passa på att verkligen njuta nu när ni har hela sommaren framför er, det är så lätt att knappt tänka på det för än i September när den är över och man har en ruskig mängd mörka månader framför sig. Då tänker jag alltid ”Varför njöt jag inte lite mer medan det varade?”, så passa på att njuta!

Good morning! Monday and new week, the final push for me. Since I’m going on vacation in a few days so I thought it was fitting with a little holiday inspiration. Take the opportunity to really enjoy the moment now when you have the whole summer ahead of you, it’s so easy to just start thinking about it in September when it’s all over and you have a terrible amount of dark months ahead of you. Then I always think ”Why ddidn’t I enjoy it a bit more while it lasted?”, So enjoy, now!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Fanny! Jag funderar på att köpa en Triangle- bikini, men är lite osäker på storlek. Jag har normalt s i trosor, men jag är inte superbekväm när bikinitrosor sitter för tajt, och C- kupa på bh-ar, vilken storlek har du i din? Kram!

  Deziré 2014-06-23 15:00:49
  Svara
  • Svar på Dezirés kommentar.

   Jag har provat alla storlekar men tycker ändå att de är för små… haha. I min senaste bikini har jag L men tycker ändå att den skär i då den är så ”stel” !

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-06-23 15:46:11
   Svara
 • Åhh, jag som tycker synd om alla som har semester nu för att det är så himla kallt och inte alls sommarväder. Inte lätt att njuta då 🙁 Men hoppas solen kommer skina på dig iaf!

  Johanna 2014-06-23 13:41:59
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Jag åker ju till Grekland så jag klarar mig ifrån detta väder, men tycker också synd om dem som har semester här hemma nu! Samma väder som November 🙁

   Fanny Staaf 2014-06-23 15:45:22
   Svara
 • Fin blogg du har! Jag har börjat blogga igen och vore jätte kul om du ville kika in 😉 Ha en bra dag!

  Alice 2014-06-23 09:28:41 http://aliceeriiksson.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!