MIDSUMMER OUTFIT

IMG_12802 Outfits Juni 201419 IMG_14822 Outfits Juni 201418 IMG_14122 IMG_13362 Outfits Juni 201420

Dress: Sheinside (here), Belt: Vintage

Jag har en grej för att aldrig ha på mig skor på midsommaroutfitsen och så blev det även i år! Jag hade på mig min nya sommarklänning från Sheinside. Dock tycker jag nog att den är finare utan skärp så jag tog av mig det ganska snabbt. Ni får se hur det ser ut när jag åker till Grekland nästa vecka, det känns som en perfekt klänning där med ett par semestersandaler! Nu är vi i alla fall hemma hos Jespers föräldrar i Göteborg där vi hade vår lilla grillkväll igår. Ni ska vi fixa ihop en mumsig brunch innan vi ska börja röra oss hem mot Stockholm igen. Det känns så konstigt att åka hem igen efter bara några dagar så jag brukar vara här hela somrarna men jag har ju bara två arbetsdagar till innan jag får den första delen av min semester!

I have a thing for never wearing shoes on midsummer outfits! I wore my new summer dress from Sheinside. however, I feel that it is more beautiful without a belt so I took it of pretty quickly. You’ll see what it looks like when I go to Greece next week, it feels like the perfect dress there with a couple of holiday sandals! Now were at Jesper’s parents house in Gothenburg where we had our little barbecue yesterday. We will fix up a yummy brunch now before we begin to drive home to Stockholm again. It feels so weird to go back home after a few days because I usually stay here all summer, but I only have two days left at work before I get the first part of my summer vacation!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!