ROADTRIP

IMG_11682 IMG_10972 IMG_11882

God kväll på er! Nu sitter vi i bilen på väg ner till Västkusten för midsommarfirandet i morgon.  Midsommar känns alltid som starten på sommaren (även fast det alltid regnar och är kallt) så jag är lite hög på livet just nu! Vi ska även passa på att träffa lite vänner där nere senare under helgen så jag vet inte riktigt hur det kommer bli med bloggning men jag ska göra mitt bästa! (: Ha en fin kväll alla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Fanny!
  Jag ska till Stockholm nu på sommarlovet under en vecka och undrar om du skulle vilja göra någon form av en Stockholms-guide med dina bästa tips när det gäller mat, shopping, fina miljöplatser, mysiga caféen, second hand osv;)
  Har du några speciella ställen man absolut inte får missa?
  Skulle vara jättekul då jag inte kan så mycket kring Stockholm och dess möjligheter:D
  Kram! Och tack för en fin blogg!!

  Clara 2014-06-20 19:40:48
  Svara
  • Svar på Claras kommentar.

   Hejsan! Jag håller på med ett sådant inlägg just nu faktiskt, jag ska försöka få upp det så fort som möjligt 🙂

   Fanny Staaf 2014-06-21 12:58:01
   Svara
 • Love a good roadtrip and a beautiful pair of slip on sneakers! Your blog is amazing..
  Please checkout mine!
  http://www.baker-of-luxury.blogspot.com

  Joyce 2014-06-19 23:11:17 http://www.baker-of-luxury.blogspot.com
  Svara
 • Alltså, varje gång jag går in här så får jag värsta sommarkänslan, PÅ RIKTIGT, jag älskar det! Din blogg är verkligen så mysig att läsa och det går inte att läsa den utan att bli glad efteråt! 🙂 Det är inte ”bara” en blogg liksom, du får den så mysigt personlig! 🙂 Kram!

  Jenny 2014-06-19 22:44:07 http://jennykatarina.bloggplatsen.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!