NYHETER I WEBSHOPEN

Blomsterriket Home(2)

Karaff (här), Blomsterslinga (här), Durkslag (här), Ljusstake (här)

Blomsterriket Home1(2)

Tändsticksask (här), Vinbox (här), Bricka (här), Servettring (här)

Blomsterriket Home2(2)

Brödkorg (här), Receptskylt (här), Durkslag (här), Kapsylöppnare (här)

_________________________________________________________________________

Här är lite nyheter som jag har lagt in på webshopen den senaste tiden, jag hoppas att ni hittar något ni gillar! Själv så fullkomligt älskar jag durkslagen och den vita vinboxen. Känns perfekt till alla sommarmiddagar! Idag jobbar jag min sista dag innan jag är ledig 5 dagar nu över midsommar, sedan jobbar jag bara 2 dagar till nästa vecka innan jag går på 3 veckors semester! Nu känns det verkligen att sommaren är här på riktigt (även fast det är iskallt och jag går i samma kläder som på vintern)!

Here are some news that I have included in the web shop recently, I hope you find something you like! I completely love the colander and the white wine box. Feels perfect for all summer dinners! Today I’m working the last day before I’m off for 5 days, then I work 2 days before I go on a 3 week holiday! Now it really feels like summer is here (even though it’s freezing)!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!