TB – JUNI GENOM ÅREN

2013

2013

Hela Juni 2013 bodde jag och Jesper hemma hos mamma och pappa i Norrviken eftersom att de stambytte vår lägenhet. Där blev det många soliga dagar på bryggan och grillmiddagar. Midsommar spenderades på Brunskär med pojkvän, vänner och släkt enligt min favorittradition. Annat kul jag gjorde var att gå på Summerburst, fira min kusin Elias student och hänga en hel dag i gräset i Humlegården med Greta.

June 2013 Jesper and I lived at home with mom and dad in Norrviken because they stem swapped our apartment. There were many sunny days on the dock and barbecue dinners. Midsummer was spent on Brunskär with boyfriend, friends and family like my favorite tradition. Other fun things I did was attend Summerburst, celebrate my cousin Elias graduation and hang out a whole day in the grass in Humlegarden with Greta.

2012

2012

Den 12e Juni 2012 tog jag studenten från Jensen Norra! Det var en riktig lyckodag med frihet, finaste vännerna, hela stora släkten och en stor fet nystart. Dagen efter när alla andra låg hemma och var bakis åkte jag iväg på AW med fina Projection-gänget i Humegården. Det blev vin på filtar och en massa skratt! Bara några dagar efter studenten åkte jag ner till Västkusten där jag och Jesper blev officiellt tillsammans och spenderade sommaren på vårt och hans landställe. Hade världens bästa sommar efter det med!

On 12th June 2012 I graduated from Northern Jensen! It was such a happy day of freedom, the finest friends, the whole big family and a big fat fresh start. The following day when everyone else was at home and was hung over, I went off on a AW with the Projection gang in Humegården.We had wine on blankets and a lot of laughs! Just a few days after graduation, I went down to the West Coast where Jesper and I became officially a couple and then we spent the summer in mine and his country place. I really had the best summer after that too!

2011

2011

Juni 2011 var fylld av hemmafester, långa kvällar på uteserveringar och Summerburst. Jag åkte några dagar till Falun och hälsade på Cajsa då vi passade på att göra alla våra gamla traditioner från när jag bodde där som att äta middag på Kina Thai, gå långpromenad, köpa godis och hyra film på Film & Fabel osv. I klädväg så gick jag var och varannan dag i mina avklippta Levi’s 501or och fyndade den aprikosa klänningen på bilden ovan på vinden. Det var mammas gamla favorit som fick hänga med mig överallt den sommaren.

June 2011 was filled with house parties, long evenings in town and Summerburst. I went a few days to Falun  to visit Cajsa when we took the opportunity to make all our old traditions from when I lived there as eating dinner at China Thai, go for long walks, buying candy and rent movies at Film & Fable, etc.. I wore my cut Levi’s 501or every day and found the apricot dress pictured above in the attic. It was my mom’s old favorite that got to come with me everywhere that summer.

2011

2010

Juni 2010 åkte jag till Falun under Falukalaset för att hälsa på alla mina vänner där, firade skolavslutningen med en helkväll hemma hos mig med Frida, Emma och Elina. Vi trodde att ”Jag har aldrig” inte skulle vara kul med bara oss eftersom att vi kände varandra så bra, oj så fel vi hade! Haha. Strax efter skolavslutningen åkte jag med Frida, Fredrik och André till Nice en vecka vilket tyvärr blev slutet på den vänskapen, haha (fast så kul var det inte då). Det slutade med att jag tog ett tidigare flyg hem och att vi inte pratade med varandra på resten av sommaren. Sedan åkte jag till Brunskär, hade hemmafester i huset (mamma och pappa, jag erkänner) och gav golf en andra och sista chans.

June 2010 I went to Falun at the Falun Festival to visit all my friends there, celebrated graduation with a night at my house with Frida, Emma and Elina. We thought that ”I have never” wouldn’t be fun with just us since we knew each other so well, oh so wrong we were! Haha. Shortly after graduation, I went with Frida, Fredrik and André to Nice for one week, which unfortunately was the end of that friendship, haha ​​(though it wasn’t so much fin then. In the end I took an earlier flight home and we didn’t talk to each other for the rest of the summer. Then I went to Brunskär, had house parties in the house (mom and dad, I admit it now) and gave golf a second and last chance.

2009

2009

Jag gick ur 9:an från skolan jag gått till varje dag i 9 år så denna månad var fylld av klassfester med vodkablandningar ur petflaskor (åter igen, mamma och pappa jag erkänner nu), avslutningsmiddag och annat som hör till när man ska sluta klassen som man har gått i halva sitt liv. En vecka efter avslutningen så packade jag ihop mitt liv och flyttade med min familj till Stockholm för en nystart till när gymnasiet skulle börja! Jag var några veckor i Göteborg också och då minns jag att jag faktiskt träffade Jesper en snabbis. Vi hade träffats första gången något år innan det och blev ju inte tillsammans för än många år efter men vi skulle vara på Göteborgs Centralstation ungefär samtidigt så vi bestämde oss för att träffas en snabbis! Så sjukt när man tänker på det såhär i efterhand, jag kommer till och med ihåg vad jag hade på mig. Och justja, jag och Cajsa badade i ICA-kassar.

I graduated from high school where I went every day for 9 years so this month was filled with class parties with vodka blends in PET bottles (again, Mom and Dad, I confess now), farewell dinner and other things people do when to graduating from the class that you have spent half your life with. One week after the graduation I packed up my life and moved with my family to Stockholm for a fresh start when school would begin later that fall! I was a few weeks in Gothenburg as well and then I remember that I actually met Jesper a quickie. We had first met some years before and did not get together for real until many years later but we were going to be at the Gothenburg Central Station around the same time so we decided to get together for a few minutes! So crazy when you think about it now, I even remember what I was wearing. And oh, Cajsa and I swam in plastic bags.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh vad kul att se. Har följt dig i pricip ända sen start så minns allt detta u när jag läser det igen. Så kul. Kram

  Elin Carlsson 2014-06-16 17:55:57
  Svara
 • Hej Fanny!
  Har sedan många år tillbaka följt din blogg och tycker det är så roligt att jag har varit med från början av din bloggkarriär! Du är grym!
  Midsommar är som känt nästa vecka och en sak som jag skulle vilja lyckas med i år är min midsommarkrans! Förra året köpte jag jättefina blommor i affär men när jag sedan skulle göra kransen blev den jätteful. Kanske är otroligt svårt att misslyckas med en sån enkel sak men det är inte första gången det händer.. Tycker därför att det skulle vara jätteroligt om du ville ge lite tips på hur man lyckas med kransen, hur den blir sådär mäktig och stor samt hur den bäst håller sig fräsch. Med tanke på att du jobbar med blommor kanske du vet lite mer än oss andra 🙂 Skulle vara till stor hjälp isf!
  Hade bra o keep up the good work!

  Viktoria 2014-06-15 16:16:54 http://www.viktoorias.blogg.se
  Svara
  • Svar på Viktorias kommentar.

   Hej Viktoria! Vad kul att du har hängt med här på bloggen så länge 🙂

   Jag har faktiskt redan börjat förbereda ett sådant inlägg så det kommer komma upp nu i veckan! 😀

   Stor kram!

   Fanny Staaf 2014-06-16 08:58:44
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!