PATTEX BLOG AWARDS

pattex

Jag har fått den stora äran att bli nominerad som finalist i Pattex Blog Awards! Det är en tävling för bloggare som gör DIY och pyssel och jag skulle bli så himla glad och tacksam om ni ville gå in och rösta på mig, det skulle verkligen göra mig så himla glad! På tal om DIY så har jag två nya på G, ett av dem kommer att publiceras nästa vecka. Hur som helst, vill ni rösta på mig så gör ni det HÄR. ♥

I have had the great honor to be nominated as a finalist in the Pattex Blog Awards! It’s a competition for bloggers who do DIY and crafts and I would be so happy and grateful if you would go in and vote for me, it would really make me so happy! Speaking of DIY, I have two new in the making, one of them will be published next week. Anyway, if you want to vote for me you can do it HERE. ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!