JONATANS STUDENT

IMG_02352IMG_00382IMG_00492Jonatans student 20141IMG_01352IMG_02232IMG_01032IMG_04202Jonatans student 2014

Godmorgon! Här är lite bilder från min lillebrors student igår. Jag och Jesper stannade på mottagningen till sent och spelade beer pong och pratade med all släkt och nära som var där. Tyvärr så verkade ju inte mina tidsinställda inlägg ha varit så taggade på att publiceras igår! Jag vet inte riktigt vad som hände där men ni ska få dem senare istället. Nu ska jag fixa pangfrukost till mig själv och sedan springa en massa ärenden. Vi hörs snart igen!

Good morning! Here are some pictures from my little brother’s graduation yesterday. Jesper and I stayed at the reception until late and played beer pong and talked to all the relatives and close friends that was there. Unfortunately, it seemes like my timed posts didn’t want to get published yesterday! I don’t really know what happened there but you’ll get them later instead. Now I’ll fix a big breakfast and then run a bunch of errands. Talk to you soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!