FREDAGSTIPS – TRE JAG SETT NYLIGEN

. the-spectacular-now

En supermysig film från 2013 med Miles Teller och Shailene Woodley (Lilla Kaitlin i OC). Det är en riktig ungdomsfilm, lite sådär tjejig och helt klart med kärlekstema men ändå så kändes den väldigt ny och gick lite djupare än de vanliga filmerna i samma stil. Jag var väldigt skeptisk till att Miles skulle spela huvudrollen då jag bara sett honom som väldigt oseriösa karaktärer men jag tycker att han gjorde det riktigt bra! Gillar ni mysiga filmer med mycket känslor tycker jag absolut att ni ska se denna. 

A super cozy movie from 2013 with Miles Teller and Shailene Woodley (Young Kaitlin in OC). It’s a real Teen Movie, a bit girly and clearly has a love theme yet it felt very new and went a little deeper than the usual movies in the same style. I was very skeptical that Miles Teller would play the lead role because I’ve only seen him as very disreputable characters, but I think he did it really well! Do you like cozy movies with lots of emotions I absolutely think you should see this one.

. book-thief

Detta är en så himla bra film verkligen, jag älskade den! Den kändes evighetslång (på ett väldigt bra sätt) fast än den bara är 2 timmar då det hände så mycket hela tiden. Filmen handlar om lilla Liesel som växer upp under andra världskriget och blir skickad till en fosterfamilj i en liten stad i Tyskland efter det att hennes bror dör och hennes mamma försvinner. Filmen är fin, spännande, sorglig och riktigt, riktigt bra. Det finns så många karaktärer som tar stor plats som handlingen rör sig om och inte bara huvudpersonen som det vanligtvis är. Jag rekommenderar denna film varmt för de flesta filmsmaker!

Such a great movie, I really loved it! It felt really long (in a good way) even though it was just 2 hours but it happened so much all the time. The film is about little Liesel growing up during World War II and is sent to a foster family in a small town in Germany after her brother dies and her mother disappears. The film is beautiful, exciting, sad and really, really good. There are so many characters that you get to see a lot of, not just the main character. I highly recommend this movie!

. what-to-expect

Denna film har jag tänkt se länge men det har helt enkelt inte blivit av för än nu. Det är en sådan där film som har flera olika historier och huvudpersoner i ett, men med samma tema. I denna film var det alltså graviditet. Man får följa en kvinna som har en klassiska graviditeten med upp och nedgångar, en som inte alls ville bli gravid men blev det ändå, en som inte kan bli gravid och får adoptera osv. Rolig och lättsam komedi som passar perfekt när man är trött och bara vill titta på något kul!

I have intended to watch this movie for a while now but I didn’t have time until last week. It’s one of those movie that has several different stories and protagonists in one, but with the same theme. In this movie, it was pregnancy. You get to follow a woman who has a classic pregnancy with ups and downs, one who did not want to get pregnant, one who can not get pregnant and so on. Funny and light-hearted comedy that’s perfect when you’re tired and just want to watch something fun!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Fanny, tänkte bara kolla med dig vart du sett the spectacular now? har letat överallt efter den utan några resultat… Tacksam för svar

    Puss och Kram

    Carolina 2014-07-29 20:00:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!