STUDENTTORSDAG

IMG_99912

Godmorgon! Idag tar min lillebror studenten så han sov på min soffa i natt för att han skulle ha närmare till champagnefrukosten och skolan idag (plus att han var ute och festade till 04.30 i morse) men när hans klocka ringer och ringer i morse så vaknar han helt enkelt inte. Jag gick upp och försökte väcka honom flera gånger och somnade om i tron om att nu var han faktiskt vaken men när min klocka ringde vid 07 så låg han fortfarande kvar och sov. Så vi fick helt enkelt öppna en flaska champagne och köra vår egen champagnefrukost hemma i soffan! Nu har han dock äntligen kommit iväg och jag ska snart börja röra mig mot hans (och min gamla) skola för utspringet. Sedan kommer jag vara på mottagningen hela dagen men jag har tidsinställt inlägg åt er idag! Puss och kraaam ♥

Good morning! Today my little brother graduates so he slept on my couch last night that he would be closer to the champagne breakfast and school today (plus he was out partying until 4:30 in the morning) but when his alarm ringed and ringed this morning he just wouldn’t wake up. I went up and tried to wake him several times and fell asleep again thinking that he was awake but when my alarm went off at 07 he was still sleeping. So we simply had to open a bottle of champagne and have our own champagne breakfast at home on my sofa! Now, however, he has finally gone to school I will soon go there (my old school) myself for the ceremony. After that I will be at the party all day, but I’ve timed post for you today! Hugs and kisses ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • champagnefrulle! klassikern 🙂 Hoppas han fick en bra dag!

  isa 2014-06-12 21:13:54 http://isabyl.blogg.se
  Svara
 • Jag har mailat dig utan svar, jag undrar vart mina jackor är som jag vunnit av dig på tradera och betalat för sex dagar sedan? Du kan väl höra av dig om nåt blivit fel..

  malib 2014-06-12 19:34:59
  Svara
 • mysig bild!

  madelein 2014-06-12 11:55:30 http://madeleinandrea.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!