CURRENTLY CRAVING: WHITE BLOUSE WITH KIMONO SLEEVES

cc

Just nu är jag sååå sugen på en vit blus med vida kimonoärmar. Det känns så himla somrigt och bohemiskt samtidigt som det är dressat och romantiskt. Passar lika bra på festivalen som sommarfesten och strandhänget. Jag skulle helst matcha den med ett par tightare shorts, gärna helvita eller mönstrade och snygga sandaler på fötterna. En härlig clutch med snygga detaljer på till det och du är hemma!

Right now I’m craving a white blouse with wide kimono sleeves. It feels so summery and bohemian while still being dressy and romantic. Equally suitable for the festival, that summer party and beach hanging. I would ideally match it with a pair of tighter shorts, preferably white or patterned and stylish sandals on my feet. A lovely clutch with nice details on this and you’re there!

cc

Shorts: Zara (here), Sandals: Sarenza (here), Clutch: ALDO (here), Blouse: Front Row Shop (here)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!