RECIPE: SUMMER SALAD

IMG_99712(2) .IMG_99852

Här har ni ett recept på en supersomrig sallad som jag gjorde här om dagen! Den fungerar både bra som den är men är perfekt vid sidan av grillmaten. Nu är den ju vegetariskt men det är jättegott att blanda i lite kyckling också om man skulle vilja det. Hoppas det smakar!

Here you have a recipe for a super summery salad that I made the other day! It works both as it is but is also perfect alongside the grill food. Now it’s the vegetarian but it is delicious to mix in some chicken too if you’d like to. Hope it tastes good!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ser jättegott ut! Och fiiina bilder <3

    Matilda Svensson 2014-06-13 19:00:13
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!