EARLY BIRD

IMG_97412

 

Goder morgon! Idag skiner solen och vädret är helt underbart så jag tror att jag ska ta mitt pick och pack och åka hem till mamma och pappa för att spendera dagen på deras brygga. Det skulle vara superskönt med lite färg nu inför alla studenter, midsommar osv. Dock så säger alla väderrapporter att det inte alls ska vara soligt idag men de säger ju att det typ regnar just nu också så trovärdigheten är inte speciellt hög. Ibland undrar man ju vad som försiggår på dessa väderstationer! Jag förstår att det är svårt men jag kan i alla fall titta ut igenom fönstret och se att det inte regnar? Haha. Hörs senare!

Goder morning! Today the sun is shining and the weather is absolutely beautiful so I think I’ll take my things and go home to mom and dad’s to spend the day at their dock. It would be super nice to get some color now facing all graduation parties, midsummer and so on. However, all weather reports say that it is not going to be sunny at all today but they also say that it’s kind raining right now too so their credibility is not very high. Sometimes they really get you wondering what they are doing at those weather stations!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!