LUNCH PÅ BERNS

IMG_05942 IMG_05702 IMG_05872

God lördagskväll på er! Idag har jag strosat runt på stan med mamma hela dagen där vi fotade lite, tog en långlunch på Berns och drack lite vin. Supermysigt och perfekt sysselsättning en solig lördag som denna! Nu har jag suttit i tre långa timmar och redigerat bilder, konstant! Känner mig helt yr i huvudet nu, haha, men bra och fint blir det! Jag längtar efter att visa er allt (:

Happy Saturday to you! Today I strolled around town with my mom all day where we took some pictures, took a long lunch at Berns and drank some wine. Super cozy and perfect to do a sunny Saturday like this! Now I’ve been sitting for three long hours and edited images, constantly! I feel quite dizzy now, haha, but the result is great!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh, vad kul att ha något att se fram emot denna trista dag 🙂

  Anneli 2014-06-08 09:47:10
  Svara
 • looks delicious

  http://hashtagliz.com

  liz 2014-06-08 07:34:15 http://hashtagliz.com
  Svara
 • Vad mysigt det ser ut! Vi längtar efter att få se! 🙂

  Emmy 2014-06-07 23:27:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!