LET’S TALK HAIR

hair

Nu är det hög tid för mig att boka in ett nytt frisörbesök, men som vanligt är ju frågan, what to do? Jag har klippt av håret tre gånger nu men det växer bara ut igen så jag tror att jag ska klippa av det ordentligt den här gången och kanske klippa upp det också så att det blir lite volym. Jag tänker mig något i stil med bilderna ovan. Mitt hår är ju väldigt tjockt och nästan omöjligt att forma så när det är såhär långt blir det varken volym i det eller möjligt att göra någon rolig frisyr. Vad tror ni? (:

Now it’s high time for me to schedule a new appointment  at the hairdresser, but as usual the question is, what to do? I’ve cut off my hair three times now but it only grows out again so I think I’ll cut it a bit more this time and maybe cut it up as well so that it gets a little volume. I’m thinking something like the pictures above. My hair is very thick and almost impossible to shape so when it’s this long, I can’t get either volume or make any hairdo’s with it. So what do you think? (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Det tror jag kommer bli jättefint, älskar håret på bilderna, så vill jag också ha!

  Lovisa 2014-06-07 13:03:57
  Svara
 • jag tycker bara du ska klippa av det, riktigt kort fast rakt av. Då blir det sådan otroligt snygg linje!! du har så vackert hår :))

  Frida 2014-06-06 19:30:50
  Svara
 • Tycker du har jätte fint hår just nu men tror nog du skulle passa jätte bra i sånt som på bilden! 🙂

  Anna 2014-06-06 17:33:52 http://Annus.blogg.se
  Svara
 • Love the high lights!

  http://www.baker-of-luxury.blogspot.com

  Joyce 2014-06-06 16:08:04 http://www.baker-of-luxury.blogspot.com
  Svara
 • Jag har samma problem som dig! Astjockt hår som är typ asfint egentligen, men får panik över hur lite jag kan göra med det? Vill inte klippa av det (gjorde det 2011) men vet å andra sidan inte vad jag ska göra med det. Nu har det börjat bli liksom iögonfallande långt, så folk kommenterar det titt som tätt. Yey!

  Julia 2014-06-06 10:14:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!