ALL BY MYSELF

IMG_99102(2)

I kväll är det Fanny-kväll! Jesper har åkt till Göteborg över helgen och jag ska upp tidigt och fota i morgon så jag passade på att köpa hem lite jordgubbar och favoritglassen, fixa fram en massa otittade Grey’s Anatomy-avsnitt och hela mitt manikyrset. Så i kväll är det bara me, myself and I i TV-soffan! Trevlig helg och nationaldag på er ♥

Tonight is Fanny-night! Jesper has gone to Gothenburg over the weekend and I have to get up early and shoot tomorrow so I took the opportunity to buy home some strawberries and my favorite ice cream, fix up a lot unwatched Grey’s Anatomy-episodes and my manicure set. So tonight it’s just me, myself and I in our living room! Happy weekend and Swedens National Day  to you ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!