BREAKIE WITH ANNA

IMG_97662 IMG_98082 IMG_98252 Vardagsbilder vår & sommar 201419

Godmorgon! Idag var jag uppe tidigt och tog en långfrukost med Anna på Broms. Frukost har börjat bli lite av våran tradition nu då vi båda är väldigt upptagna och har lättast att ses på morgonen innan dagen sätter igång. Så himla mysigt är det och vem älskar inte att äta frukost ute liksom? Idag är det förresten exakt en månad sedan jag flyttade min blogg hit till Metro Mode. Tiden går så himla fort! Jag är i alla fall supernöjd med att jag bytte även fast det finns mycket som jag saknar med Projection, men jag känner att detta var rätt för mig och det känns som nästa steg. Nu ska jag sätta mig och gå igenom alla era kommentarer på tävningsinlägget och anteckna ner vartenda litet förslag eller tips ni gett mig. Det ska bli så himla kul!

Good morning! Today I was up early and had a long breakfast with Anna at Broms. Breakfast has started to become our tradition now cause we both are very busy and only have time to get together in the mornings before the day has really started. So cozy and who does not love to eat breakfast out? Well I sure do! Today it is by the way exactly one month since I moved my blog here to Metro Mode. Time passes by so fast! I’m super happy that I moved even though there is much that I miss about Projection, but I feel that this was right for me and it feels like the next step. Now I’ll sit down and go through all your comments on the giveaway post and write down every little suggestions or tips you have given me. I’m really looking forward to it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!