5 THINGS

IMG_92502(2)

Veckans snittblommor, vackra Hortensior! Ett tips är att klippa ner en krukväxt och sätta i en vas. Det fungerar med en massa blommor men just på Hortensior så blir det både finare och betydligt billigare.

Weekly cut flowers, beautiful Hydrangeas! One tip is to cut down a potted plant and put in a vase. It works with a bunch of flowers but with Hydrangeas it will be both more beautiful and much cheaper.

IMG_93882 2

Fick dessa fina guldskedar av mormor

Got these beautiful golden teaspoons from my grandmother

IMG_93062

Jag och Jesper åt supergoda tapas på det här stället förra helgen. Bra variation, priser och service!

Jesper and I had tapas at this place last weekend. Good variety in the menu, great prices and service!

IMG_98542 3

Lite nyheter i garderoben

Some news in my closet

IMG_92572

Favoritlåten just nu är ”Carry you home” med Zara Larsson. Lyssna här. 

My favorite track right now is ”Carry you home” by Zara Larsson. Listen to it here. 

________________________________________________________________________________

Jag tänkte att jag skulle börja med en ny grej som vi kan kalla ”5 things”. Här tänkte jag lägga ut lite småtips, fina moments ur min vardag, lite favoriter osv. Vad tror ni om det? Gud så grymma ni är på att ge feedback förresten! Jag har två hela A4 nedskriva med era tips, tankar och idéer nu! Det är så himla kul att höra vad ni tänker, gillar och skulle vilja se mer av. Det är många av er som bad om mer personliga inlägg och saker ur min vardag så jag ska försöka bli lite bättre på att dokumentera det och dela med mig till er. Nu vankas det middag här, men vi hörs i morgon igen mina fina!

I’m thinking I’m going to start with a new thing, let’s call it ”5 things”. Here I’ll put some smaller tips, moments from my everyday life, some favorites and so on. What do you think about that? By the way, how great are you are giving feedback?! I have two full A4 written down with with all your advice, thoughts and ideas now! It’s so much fun to hear what you think, like and would like to see more of. There are many of you who asked for more personal and things from my everyday life so I will try to get a little better at documenting that. Now it’s time for dinner here, but I’ll write in the morning again!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!