FONDUEBODEN

IMG_94652 IMG_94732 Vardagsbilder vår & sommar 201417 IMG_95162 IMG_96502 Vardagsbilder vår & sommar 201418 IMG_94862 IMG_96282 Vardagsbilder vår & sommar 201416 IMG_97132

Igår var jag iväg med Blomsterriket-tjejerna och åt middag på Fondueboden! Så himla gott var det och vi hade det jättetrevligt. Det har aldrig hänt förut att vi lyckats samla alla på en och samma kväll så det kändes extra kul. Det är alltid en eller två som inte kan. Efter middagen blev det ett par timmar med vin och snack i baren och kvällen (läs: natten) slutade med att jag och Matilda satt på trappen till min port och pratade om livet. Så himla härlig tisdagskväll!

Sedan måste jag ju bara säga hur underbara ni är. Jag har inte hunnit läsa alla bidrag till tävlingen in i minsta detalj än men av vad jag hann läsa igår så blev jag tårögd typ tre gånger, haha. Ni har varit så himla tysta i kommentarsfältet den senaste tiden vilket har gjort att det ibland har känts som att ni inte är där alls eller att jag kanske gör något fel, men nu känns det inte alls så längre! Ni är verkligen världens finaste jag och älskar varenda en av er! ♥

Yesterday I had dinner at Fondueboden with all the flower-girls from work! So incredibly good and we had a great time. It has never happened before that we managed to get everyone togheter one night so it felt extra fun. There is always one or two that is missing. After dinner, we had a couple glasses of wine in a bar and the evening (read: night) ended with me and Matilda sitting on the stairs to my front door and talked about life. Such a lovely Tuesday evening!

Then I must just say how wonderful you are. I have not had time to read all the entries to the giveaway in detail yet, but what I did read yesterday, I was teary-eyed, like, three times, haha. You have been so very quiet in the comment field recently  so at times I’ve felt like you’re not there at all or that I might be doing something wrong, but now I don’t feel like that anymore! You really are the world’s finest and I love every one of you! ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!