BLACK CROP TOPS

e04a7be26f5f76876ed5e138c836ebe8_686x0_c_85_v32

Att jag älskar magkorta toppar är väl ingen hemlighet och en svart variant av denna tycker jag är ett måste i allas sommargarderober i år (förutsatt att man känner sig bekväm med att visa magen). Butikerna svämmar just nu över med snygga budgetvarianter i en mängd olika modeller så det finns säkerligen något för alla som är sugna. En i bralettstil, ett avklippt linne, fodraltoppen eller den korta omlottversionen, vilken crop top är din favorit?

That I love crop tops is probably no secret, and a black version of this I think is a must in everyone’s summer wardrobe (if you feel comfortable with showing skin). The stores are overflowing with stylish budget variants in a variety of models, so there is certainly something for everyone. Bralett style, cropped tank top, bodycon or the short wrap version, which one is your favorite?

croptop

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9.

Här är några av mina senaste outfits med den svarta magtoppen. Den på de översta bilderna kommer från IMSO och de på de nedersta är från Sheinside. Båda ligger långt fram i min garderob och används flitigt! Jag älskar att matcha dem med en lite större nederdel som vida byxor, större shorts med hög midja eller en tyllkjol så att överdelen smalnar av och ger mer struktur till outfiten.

Here are some of my recent outfits with the black crop top. The one on the top photos are from Imso and those on the bottom are from Sheinside. Both are real favorites in my closet! I love to match them with a slightly larger bottom as wide pants, larger high-waisted shorts or a tulle skirt so that the top narrows and gives more structure to the outfit.

Desktop65

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Du passasr så bra i såna toppar, jättesnyggt! Själv har jag provat flera olika men aldrig vågat köpa haha… 🙂

  Emmy 2014-06-05 15:11:50
  Svara
 • Love a good black crop top.. number 2 is my favorite!

  Joyce 2014-06-04 23:10:24 http://www.baker-of-luxury.blogspot.com
  Svara
 • Vart har du köpt byxorna på högra bilden längst ner? Är ute efter lite kostymbyxliknande byxor 🙂

  Mimmie 2014-06-04 17:54:06
  Svara
 • Hej, vart har du köpt skorna du har på bilden högst upp till vänster? 🙂 Jätte fina!

  Anna 2014-06-04 16:33:08 http://Annus.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!