GIVEAWAY + FEEDBACK

IMG_94132(2)

Dags för tävling! Som bloggare så får man väldigt mycket goodiebags, pressutskick och liknande och jag hinner helt enkelt inte använda upp alla produkter så ibland brukar jag ge bort en del till vänner, släkt osv. Men denna gång har jag samlat på mig en massa och gjort i ordning 3 goodiebags med 20-25 produkter i varje till ER! Vad jag vill ha i utbyte? Lite feedback är ju alltid trevligt tänkte jag så att vi tillsammans kan fixa fram den bästa möjliga bloggen för alla. Så för att delta behöver ni bara svara på dessa två frågor i kommentarsfältet, ju utförligare desto bättre (glöm inte att skriva med er e-mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner) och sedan väljer jag tre vinnare på måndag. Kör!

 

1. Vilket är ditt/dina favoritinlägg/kategorier på bloggen?

2. Har du något önskeinlägg/önskerubrik?

 

I can only send these goodiebags within Sweden but I would love for you international readers to give me some feedback anyways! Please let me know what your favorite posts/category is here on the blog and if you have any posts you wish for me to write. Thank you so much! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
107kommentarer
 • 1. Vilket är ditt/dina favoritinlägg/kategorier på bloggen?
  Dina tips på böcker, filmer, recept osv. 🙂
  2. Har du något önskeinlägg/önskerubrik?
  Jag vill så gärna att du gör videos! turtorials, bara prata, Q/As te.x. Det är det enda jag saknar på din blogg. då hade den blivit fulländad 😀

  tilda 2014-06-21 19:19:50
  Svara
 • Det är svårt att välja vilka mina favoritinlägg är då varje inlägg som du gör är varierande och ger mycket ( svårt att förklara)…Det är super kul när du tipsar om saker, t.ex. filmer, böcker, recept, DIY projekt etc, så fortsätt med det! Det är alltid kul med tips för man blir sugen på att prova något nytt varesig det är en bok eller ett par muffins.

  Något jag saknar skulle va… hmm…kanske lite mer tävlingar men sen också fler tips på shopping, t.ex. fokus på kimononos o så gör du ett kollage med flera kimonos, samma sak men med vårskor, must have for summer, fall boots etc etc, du förstår konceptet..

  En till grej som skulle vara intressant att läsa om är mer 5 things inlägg, de är enkla men väldigt fina och inspirerade, dessutom kan ju de fem sakerna variera sig och behöver inte vara just materiella ting. Ett personligt men inspirerande inlägg.

  Något som alltid är kul att läsa om är hur du ser på olika livssitutuationer och om du ger råd eller skriver om någon erfarenhet. Det är väldigt personligt men är man duktig på att skriva så tycker jag att det kan vara väldigt roligt att läsa. När jag pratar om livssituationer så kan det vara allt från att glida ifrån ens bästa kompis, dumma saker man gör på fyllan, saker man inte önskar man hade gjort, hur man gör om man vill byta stil / kompisgäng. Alltså nu gav jag bara massa random exempel! Men det jag vill säga är att de flesta som läser din blogg förmodligen är mellan 15-20 och enligt mig så kan sånt vara kul att läsa om…

  Hoppas att feedbacken hjälpte! [email protected] 🙂

  Elsa Björk 2014-06-07 18:29:05
  Svara
 • Den kategorin som är min favoriter är inredning , DIY-inlägg och även mat-tips, då jag blir sjukt inspirerad då du är grymt duktig. Inte nog med att du är duktig på det så är dina bilder grymma, själv går jag fotolinje i gymnasiet så bra bilder tycker jag är sjukt viktigt!

  Det som jag skulle önska är väl mer såna inlägg som ”5 things” och mer billiga enkla DIY-inlägg. Det tycker jag är riktigt kul att läsa!

  alva andersson 2014-06-07 14:26:14 http://5083.devote.se
  Svara
 • Det är svårt att välja favoriter då allt är så himla bra, men det allra bästa är nog ändå dina recept, jag blir lika sugen på att baka allt du lägger upp, och vartenda ett av dina recept har varit super! Har fått många nya favoriter, kakorna med seg salt kola i mitten och cookie dough tryfflarna är nog båda det godaste jag bakat, helt ljuvliga! Och jag sitter precis i skrivande stund och dricker din smoothie med mango och mynta, helt klart nya favoriten!
  Vad jag skulle önska mer av är dina DIY, det har du ju redan men åh de är alltid så fina saker och jag vill ha mer! Så min önskerubrik får bli sommarens DIY 🙂

  Sen måste jag bara säga att jag älskar din blogg eftersom vi verkar vara så lika du och jag på många sätt, alla recept du lägger ut älskar jag, dina film/boktips som jag har testat har varit toppen och din inredning och klädstil är to die for! Tack för en väldigt fin blogg och alla tips jag har fått 🙂

  Lovisa 2014-06-07 12:34:33
  Svara
 • Åh! Inte svårt att svara på frågorna då din blogg toppar min ”favorit-blogg-lista”!

  1. Jag älskar dina kreativa DIY- inlägg! Jag älskar att pyssla och trixa och du ger alltid sådana grymma tips på unika/charmiga/annorlunda saker, som inredning och prydnad! Den dagen jag flyttar till egen lägenhet skall jag plöja igenom alla dessa inlägg, så inspirerande! Åh! Om jag får tillväga ytterligare: Så älskar älskar jag dina semester- inlägg! Drömmer mig alltid bort när jag ser alla vackra och charmiga bilder. Du har fått mig att vilja boka Grekland nästa år!

  2. Jag skulle önska lite mer personliga inlägg, lite mer detaljerade dagar, tankar osv!

  Har faktiskt inte så mycket mer att tillägga. Tack för inspirerande blogg! Följt dig i flera år!
  Kram
  Amanda

  Amanda 2014-06-06 19:05:17
  Svara
 • 1. Jag gillar dina inredningsinlägg. Du har samma inredningsstil som jag gillar och jag blir så inspirerad!
  2. Jag skulle vilja se mer DIY-inlägg med kläder! 🙂

  Sarah N 2014-06-06 16:04:36
  Svara
 • 1. Först och främst måste jag säga att jag älskar din blogg, det är en av de första bloggarna jag började läsa när jag väl började läsa och här har jag stannat och nu har det gått säkert 4 år som jag läst din blogg och den är fortfarande lika bra! Jag gillar verkligen alla fina bilder som du lägger upp. Både från semestrar och annat, man blir så lockad. De inlägg som jag gillar mycket är recepten som du börjat lägga upp nu på senare tiden. Dom är alltid så goda och det är bra och fina bilder till som gör att man blir väldigt lockad att testa själv.
  2. Det jag skulle önska mer är mer personliga bilder från din vardag, lite som att ”det här gör jag just nu”, det hade varit roligt att se. Sen gillar jag även inlägg där man får reda på ”sånt som ni kanske inte visste om mig”. Jag kan tänka mig att ett sånt inlägg är väldigt svårt att få ihop men det är väldigt kul och roligt att läsa. Eller kanske att du i ett inlägg berättar om någon pinsam/rolig/konstig händelse som hänt. Något som man kanske kan få ett gott skratt av och känna att jag är inte ensam om att göra bort mig totalt.
  Med detta sagt vill jag tacka för en otroligt bra och inspirerande blogg! Hatten av för dig Fanny och allt arbete som du lägger ner!

  Sandra 2014-06-05 22:00:13
  Svara
 • 1. Älskar dina DIY-inlägg! Som gymnasiestudent har jag inte direkt möjlighet att lägga så mycket pengar på inredning och dekorationer, därför är det guld värt med små gulliga tips och idéer till rummet. Även annat inom den kategorin som tex morsdagskorten får verkligen kreativiteten att flöda och är 1000 gånger roligare att ge bort (och få) än ett köpt kort. Fortsätt med dessa inlägg!!

  2. Ett önskeinlägg som jag skulle vara väldigt intresserad av är ett om hur man fixar unika kläder inför sommaren. Typ sätter nitar och klipper i shorts, gör snygga batikmönster och klipper fransar på tröjor osv. Lite av ett DIY inlägg med fokus på kläder och hur man fixar den där unika festival-hippie-looken på egen väg. Hoppas du förstår! Tack för en bra blogg med lite av allt 🙂

  Vera 2014-06-05 14:45:13
  Svara
 • 1. Jag måste börja med att säga att din blogg är fantastiskt fin och inspirerande! Tycker det är en bra balans mellan inlägg om mode, outfits, resor, recept osv! Men måste jag välja en favorit blir det nog outfit-inläggen. SÅ inspirerande!

  Hade varit kul att läsa om hur en vanlig dag ser ut för dig. Kanske ett inlägg med rubriken ”en bild i timmen” då du tar en bild varje timme under en dag och visar hur en vanlig i ditt liv kan se ut.
  Skulle även önska lite mer skönhetstips! Vilka är din favoritprodukter för hår och hud samt smink?

  Tack för en bra blogg! Kramar!

  Lovisa 2014-06-05 13:41:27
  Svara
 • Mina favoritinlägg här på din blogg är nog receptinläggen! Du får allt att se så otroligt gott och enkelt ut. Har testat flera av dem och alla har varit så himla goda. Jag gillar även dina DIY-inlägg, eftersom jag själv gillar att vara kreativ så får jag massvis med inspiration från dig. Gjorde t.ex. morsdagskortet med rosetten till min mamma och det var så himla uppskattat!

  Ett önskeinlägg för mig skulle vara där du, kanske en gång i veckan, väljer ut ett plagg från din garderob och visar hur man kan styla det. Kanske lite ”svårare” plagg också, inte bara enkla t-shirts eller blusar. Mönstrade shorts och byxor, huvudbonader, mer utstickande skor. Kläder och accessoarer som många kanske har men inte vet hur man stylar. Jag skulle nämligen behöva hjälp att styla ett par vita shorts med blommor, från Bikbok. Skulle uppskatta det otroligt mycket!

  Tack för en fantastisk blogg med inspiration till tusen!

  Malin Forsberg 2014-06-05 13:40:13 http://www.maaaliiinnn.blogg.se
  Svara
 • Åhh mitt absoluta favorit inlägg är från när du var på Filippinerna och du lade upp så många inlägg med fina bilder och med jättebra text! Jag tyckte det var så kul att läsa dem och se hur du klädde dig och vart du köpt kläder ifrån. Jag tycker det är så mysigt att du reser så mycket och till så olika ställen. Gillar även att du reser med olika personer till exempel en resa med din kompis och en resa med din familj. Blir så avundsjuk på hur mycket du får upptäcka världen och att du ser så mycket utav den. Skulle vilja önska lite mer text på visa inlägg dock då visa kan vara så sjukt intressanta och då jag kan titta på visa bilder jätteofta då de är så fina! Men annars så är din blogg den bästa av alla och du ger både tips och råd vilket gör att man utvecklar en relation med dig. så även fast man inte träffat dig så vet man att du finns och att du delar med dig av din vardag och tips.

  Jag är en väldigt kärleks intresserad tjej och jag tycker det är det bästa som finns och något jag verkligen skulle vilja ha är ett långt fint inlägg om dig och din kille (har önskat detta jättelänge) och nu känner jag att jag äntligen har chansen och även om någon annan vinner och du väljer att göra deras inlägg så hoppas jag att du gör ett fint kärleks inlägg för min skull utöver detta, det skulle verkligen göra mig så sjukt glad att få veta mer om han som gör dig så sjukt glad! För ni verkar så lyckliga tillsammans och jag är så nyfiken kring ärat förhållande. Jag har all förståelse för om ni inte vill men detta är mitt dröm inlägg. Jag har sett några få bilder på er tillsammans och jag vill veta mer om er två tillsammans om hur ni träffades, vad ni gör tillsammans om hur ni klarat en sådan lång tid tillsammans och hur ni gör på jul/påsk samt även hur ni ser på framtiden om ni skaffar barn eller något djur. Jag önskar mig verkligen ett fint inlägg om er två och med en massa fina bilder speciellt er första bild tillsammans och er senaste bild tillsammans samt vart ni hade er första dejt!!!

  KEEP ON SPREADING THE LOVE! ❤️

  Malin 2014-06-04 23:14:35
  Svara
 • Gud mitt favorit inlägg är nog alla dina semesterinlägg, alla dina bilder är så fina och jag blir så sugen på att åka till de ställena du varit på speciellt när du var i Filippinerna de är nog det bästa inlägget av inlägg var faktiskt så jag hittade dig så det är inlägget jag kopplar ihop med dig. Dina bilder är så fina och tin tet är väldigt intressant skulle dock vilja att du skulle skriva lite längre text! Jag tycker det är så mysigt att du reser så ofta och med så olika personer dina vänner och med din familj! Sen är det kul när du visar vad du har för kläder så man får massa med inspiration!

  Något inlägg som jag verkligen skulle vilja se skulle vara om dig och om din pojkvän och om hur du ser på eran framtid tillsammans typ om ni funderar på barn, djur eller hur ni blev tillsammans och hur länge ni varit tillsammans. Skulle bara vilja ha ett otroligt kärleksfullt inlägg om er! Med fina bilder och fin värnade text. Samt att du lite längre ner skriver hur man bäst gör för att få någon intresse och hur man gör för att få det där gulliga förhållandet.

  KEEP UP THE GOOD WORK! 😀

  Malin 2014-06-04 22:31:59
  Svara
 • Åh vilken rolig tävling! Precis vad jag hade behövt!

  Det bästa med din blogg är definitivt all inspiration man får av dig, det är verkligen kul att kika in varje dag och se vad du har hittat på.

  Mina absoluta favoritinlägg är nog dina fina outfits och även recepten som jag har testat flera av 🙂

  Det hade varit kul att få läsa ett sommarinspirerat inlägg med vad du kommer ha på dig och göra i sommar! Kram!

  Elin 2014-06-04 21:07:49
  Svara
 • 1. Jag tycker väldigt mycket om dina outfitinlägg då du nästan alltid lyckas pricka in exakt min stil. Du är väldigt inspirerande och jag skulle 10 gånger av 10 vilja byta garderob med dig!

  2. Förr gjorde du ofta ”Så matchar du” inlägg och det är något jag saknar, de var jätteinspirerande och jag skulle gjärna se mer sådana på bloggen!

  Mvh Sofia 😀

  Sofia Zetterstrand 2014-06-04 20:18:09
  Svara
 • 1. Jag gillar dina outfits väldigt mycket och alla recept är favoriter. Börjar typ dregla varje gång det kommer upp ett nytt !
  2. Jag skulle gärna se day/night inlägg där du skulle visa hur man stylar ett visst plagg till jobbet och sen till kvällen då man kanske vill vara lite finare. 😀

  Erika 2014-06-04 17:14:58 http://eerikaceciliaa.blogg.se
  Svara
 • 1. Vilket är ditt/dina favoritinlägg/kategorier på bloggen?
  Jag gillar verkligen din blogg, du har så många olika saker, kläder, resor, mat, inredning, do it yourself och en massa andra bra grejer. Men det jag tycker mest om var när man fick se alla härliga bilder från din resa i våras!! 🙂

  2. Har du något önskeinlägg/önskerubrik?
  Jag skulle vilja att du la ut ett inlägg om hur du får din inspiration till nya outfits. Känner ibland att idéerna tar slut och vill gärna ha tips på hur du finner din inspiration.

  Emelie 2014-06-04 17:03:33
  Svara
 • 1. Vilket är ditt/dina favoritinlägg/kategorier på bloggen?
  Jag gillar dina ”Vilken är din favoritoutfit från månad” inlägg. De är så fulla med all klädinspo i ett och samma inlägg. Jag uppskattar verkligen dina orginella och så goda recept vilket gör ”Recipes” till min absoluta favorit kategori!

  2. Har du något önskeinlägg/önskerubrik?
  Jag skulle tycka att det var SÅ roligt om du i alla fall en gång i veckan kunde tolka en bild i dina outfits. Säg att du får en bild på en solnedgång; då skulle jag vilja se dig tolka den i din outfit. Du är otroligt kreativ och jag tror att det skulle bli en fantastisk idé och fantastisk inspiration.

  Kram på dig!

  Rebecca 2014-06-04 16:02:12
  Svara
 • 1. Jag gillar tipsen på budget vänliga kläder! Som 5 under 500!

  2. Jag skulle vilja läsa mer om hur man gör en bra blogg… Snygga bilder mm. Jag skulle även vilja läsa om hur man ska matcha naglar/nagellack med olika outfits!

  Ellinor 2014-06-04 15:44:50 http://axva.se
  Svara
 • 1.Vilket är ditt/dina favoritinlägg/kategorier på bloggen?
  Jag har följt din blogg väldigt länge och det är otroligt kul att se hur mycket du utvecklats under denna tiden. Mina favoritkategorier är recepten, DIY, outfits, och träning. Jag tror att jag fastnat för din blogg för du verkar vara en person som är väldigt jordnära , det är så lätt att olika bloggare kan blir väldigt ytliga och att man kanske använder bloggen för att skryta eller söka uppmärksamhet, vilket du verkligen inte gör. Din blogg känns väldigt naturlig samtidigt som den är väldigt proffsig. Det känns som du tänker till vid varje blogginlägg och inte bloggar bara för att utan för du vill. Gillar att den är väldigt bred och där finns alltid mycket att läsa 🙂

  2. Har du något önskeinlägg/önskerubrik?
  Det hade varit kul om du skrev lite mer om musik kanske gjort något i stil med som du gör med veckans plagg fast med din favorit låt just denna veckan. Om du känner att det inte är så många kommentraer som du skrev i dagens inlägg (4 juni) så kanske man skulle kunna ha veckans fråga eller fundering som gör att fler kommenterar, frågorna kan ju vara allt ifrån allvarlig till mer rolig frågor. Annars tycker jag du ska fortsätta precis som du gör, tycker din blogg är bra som den är!

  Sandra 2014-06-04 15:42:32
  Svara
 • 1, vilket är mitt favoritinlägg/kategori på bloggen?? Jag gillade Fanny matchar som du gjorde förut, det skulle vara jätteroligt om du började göra sånna igen, sen älskar jag dina vår och höst trender inlägg 🙂

  2, har jag något önskeinlägg/rubrik?? ”Mina favoritställen i Stockholm” 🙂

  Ida 2014-06-04 15:28:15
  Svara
 • 1. De jag gillar med din blogg är ju egentligen just blandningen av outfits ”budget” mode och tips på mat & recpet , blandat med tips på böcker / serier osv. Om jag får välja en typ av inlägg så är det när du tipsar om plagg under 500 lappen.

  2. Väldigt svårt då jag läser din blogg ljus för blandningen som sagt, du har lagom mycket mode/inredning/personligt. men något som hade varit kul att läsa om är kanske mer hårtips….

  My 2014-06-04 14:58:41 http://glossfashion.com/mythulin
  Svara
 • Tack för en fantastisk blogg!

  1. Vilket är ditt/dina favoritinlägg/kategorier på bloggen?
  Jag älskar din blogg just för att den är så otroligt proffsig och har det där lilla extra med fina bilder på både mode, recept, inredning, vardag och resor. Jag gillar helt enkelt att du blandar och inte kör enbart en inriktning, men hade varit roligt att få lite mer personlig inblick i ditt liv. Vem är Fanny när kameran är av, var kommer du ifrån, familj, vänner, kärlek och så vidare 🙂

  2. Har du något önskeinlägg/önskerubrik?
  Det måste vara ”Vad jag inte kan leva utan . . ” och ”Vem jag inte kan leva utan . . ” 🙂

  Kram!

  Isa 2014-06-04 14:33:52 http://-
  Svara
 • 1. Vilket är ditt/dina favoritinlägg/kategorier på bloggen? Hmm oj. Jag vet inte riktigt. Tycker det är helheten och blandningen av alla typer av inlägg som gör bloggen så bra! Jag gillar dina små pysseltips jättemycket, gjorde tex ett av morsdagkorten till min mamma :). Dock så gillar jag alla inlägg för du har alltid så otroligt fina bilder, det spelar liksom ingen roll om det är bilder på resor, kakor eller dig, allt är så fint och kul att kolla på! MÅSTE jag välja någon favorit så är det nog lyx/budget-inläggen.

  2. Åh svårt med önskeinlägg. Du har redan så många olika inlägg som jag gillar. Märks att du har bra fantasi och är fylld med idéer! Men skulle kanske vara kul med ett inlägg där du berättar lite om vem du är som person. En annat önskeinlägg skulle vara ”min barndom” där du berättar om ditt liv och visar bilder från nyfödd till tonåring. Fast jag förstår att det här kanske kan vara för privat för att vilja ha med på bloggen. Eller så kanske du inte riktigt tycker att det passar in, men det skulle vara riktigt kul att läsa!

  Christine 2014-06-04 11:40:34
  Svara
 • Jag har läst din blogg sedan urminnes tider och alltid älskat det du gör. Man märker verkligen hur ambitiös du är och hur mycket tid du lägger ner. Bara en sådan grej gör att jag alltid kommer fortsätta läsa här 🙂
  1. Just nu går jag hemma med vår fantastiska dotter som precis blev fyra månader. När man är mammaledig och lägger all fokus på sin lilla knodd så får man inte så mycket tid över ull sig själv. Därför älskar jag alla inlägg med olika tips. Recepten och boktipsen är verkligen favoriterna. Även dem du visar upp olika skönhetsprodukter och inredning.

  2. Jag tycker du har en väldigt bra blandning. Men du hade ju en del frisyr inlägg förr. Det hade varit roligt att inspireras av. Och där du testar eller tipsar om produkter till håret, naglarna eller vad som helst 🙂

  Elin 2014-06-04 11:18:26
  Svara
 • Jag har läst din blogg sedan ca 2011 och jag älskar den! är helt fast, haha.
  Jag älskar dina receptinlägg och dina outifts. Dom ger mig mycket inspiration. I princip alla dina inlägg med mycket bilder är kul.
  Jag skulle nog vilja ha lite mer inlägg om din lägenhet och hur du har det osv. Älskar inredning och tips. Det skulle vara kul 🙂

  Viktoria 2014-06-04 10:41:40 http://www.viktorialindstrom.blogg.se
  Svara
 • Älskar dina recept-inlägg (du tar så hiiimla fina bilder på dina godsaker också) men älskade även dina inlägg då du var i Menorca/andra reseinlägg du gör. ÄLSKAR hela din blogg faktiskt! 🙂 Jag skulle gärna se typ ” en vanlig dag i mitt liv”-inlägg och så 🙂 Det är kul! Kramar <3

  Johanna 2014-06-04 10:04:36 http://johannafalck.blogg.se
  Svara
 • 1. Favoritinläggen är alla outfits du lägger upp, man får inspiration till hur man själv kan klä sig. Kul att läsa om är hur mycket du reser också och alla matinlägg, vill testa i princip ALLT!
  2. Lite mer inlägg om er lägenhet, vart du finner inspiration till inredning etc 🙂

  Madeleine 2014-06-04 09:49:28
  Svara
 • Jag gillar de mesta med din blogg, annars skulle jag inte följa dig ;). Men favvosarna är nog ändå PT-greta, just för att jag försöker plugga till PT/hälsocoach själv på sikt, så där får jag en del inspiration och sådär :).

  Såhär mot sommaren blir min önskning en massa sommarinlägg, kanske härliga sommarbilder, eller tips, allt som är relaterat till sommar och sol, så man får lite hopp nu i det gråa vädret :).

  Tack för en superblogg <3

  Sandra 2014-06-04 09:12:58 http://nattstad.se/sansans
  Svara
 • Jag har två favoriter när det kommer till kategorier och det är lyx/budget inläggen vilket är kul att få inspiration att man inte behöver bli fattig för att ha snygga plagg 🙂 och sen givetvis outfit då de ger väldig inspiration 🙂

  Jag tycker det hade varit kul med lite outfits exempel till olika sorters arbeten eller liknande 🙂

  Cherie | Börja Spring 2014-06-04 08:19:45 http://www.borjaspring.se
  Svara
 • Jag tycker om helheten i din blogg och har inspirerats utav dina inlägg. Min favorit kategori måste troligen vara ”Bildbomber”. Tycker det är så kul att sitta och kolla på vackra bilder, och det har gett mig intresset till att själv börja fota.

  Önskeinlägg som jag skulle vilja se i din blogg är
  * ”Vad gör man efter studenten”. Min och som många andras studenter närmar sig och jag har ingen aning om vad jag vill göra. Hur får man upp intresset till något man vill jobba med eller vet hur man ska leva sin vardag nu när skolan är över för alltid?

  *”Sommartips”. Vad göra man på sina lediga dagar under sommaren då man inte har något att göra? Eller varför inte dela med dig utav goda drinkar, bästa uteserveringar, bästa resor inom Sverige och utomlands med familjen eller vänner!
  Eller varför inte berätta och dela med dig om något lite personligt. Som hur håller med kärleken vid liv. Tillexempel hur ser en vardag ut för dig och Jesper? Sitter ni alltid hemma och ser film, går ni ut, vad kan man göra tillsammans helt enkelt om man inte vill sitta inne med sin partner?

  *”Sommarflört” Hur får man den där speciella personen man är lite små kär i, under sommar tror du? Vad kan man göra tillsammans både under dagen och kvällen?

  *”träning” Jag vet inom din blogg att träning inte har varit något för dig. Men om du börjar, skulle det vara grymt kul att följa!

  Emma 2014-06-04 08:16:20
  Svara
 • favoriterna är recepten och outfits. De ser farligt gott ut att jag nästan inte ens vågar prova. Härliga outfits bilder säger ju ingen nej till heller! Det är alltid bra med inspiration.

  På önskelistan är mer av din vardag. känns som att det mest är tidsinställda inlägg nu för tiden vilket gör att den känns som att den på sista tiden har varit lite opersonlig.

  Saga 2014-06-04 06:27:27
  Svara
 • Älskar (såklart) dina outfitbilder inte bara för själva kläderna utan även för att jag tycker så mycket om hur du alltid lyckas få bra ljus och tar i trevliga miljöer.
  Älskar även när du tipsar om olika kläder som du själv inte äger tex” veckans plagg” eller ett helt önskekollage eftersom det är tack vare dig jag fått möjlighet att hitta kläder jag älskar men troligtvis aldrig upptäckt själv!

  Ett önskeinlägg från min sida (som skulle kunna delas upp) är att se hur din stil förändrats, tänk från spädis när du inte ens fick klä dig själv till nutid!

  Tack för en superblogg! Kram

  Madeleine 2014-06-04 01:54:03
  Svara
 • 1.
  Det är väldigt svårt att peka ut favoritinlägg/kategorier. Detta eftersom jag tycker att det är helheten och blandningen som gör bloggen så bra. Även fast jag kanske tycker att outfitsinläggen är bäst så vill jag ändå inte att det ska vara fler utav dem. Det är härligt när de blandas jämt mellan receptinlägg, outfitsinlägg, diverse idé- och tipsinlägg, inredningsinlägg, reseinlägg osv. Det som gör att denna blogg skiljer sig (på ett positivt sätt) från många andra stora bloggar är det faktum att du är så varierad. Det är annars rätt så vanligt med bloggar där man enbart återberättar sin dag, och detta anser i alla fall jag personligen inte ger så mycket för läsaren. Det märks att energin bakom dina inlägg faktiskt är riktade åt läsarna, vilket jag älskar. Annars är det lätt att personerna bakom modebloggarna distanserar sig med läsarna. Man visar upp bilder på sitt liv, vilket kanske inte alltid läsarna får ut någonting av. Dyra modeplagg är inte något som alla kan köpa och eventfester är inte något som alla har tillträde till . Säger inte att det är negativt på något sätt, utan dessa inlägg är roliga att läsa och se bilder ifrån. Men, problemet uppstår (enligt mig) när dessa inlägg tar över, vilket jag har sett det göra i många andra storbloggar. Jag tycker du har en perfekt balans av detta. Du kommer ofta med så många roliga och smarta idéer som faktiskt vem som helst kan använda sig av. Outfitsinläggen inte minst, men sedan även alla dessa andra vardagsnära inlägg. Minns exempelvis att du hade något julklappsidé-inlägg förut vilket jag gillade starkt, gillade också mors-dagkorts inlägget. Något jag också tycker är viktigt är balans. Detta är du otroligt bra med. Du har återkommande teman på bloggen som gör att din blogg får en egen personlig touch. Exempelvis inläggen då du visar de gångna månaderna i bilder och när du ber läsarna ranka bästa outfitten för månaden. Dock varvar du sådana inlägg med speciella inlägg vilket gör att bloggen har en fin blandning av oförutsägbarhet och balans. Kort och gott enligt mig: blandning är nyckeln till en lyckad blogg.

  2.
  Önskeinlägg skulle definitivt vara en text och personlig reflektion ifrån dig angående något lite djupare ämne, tex lycka, meningen med livet eller dylikt. Kommer ihåg att du skrev om självkänsla förut, och minns att det var superbra. Skulle vara jättekul om du kunde skriva något liknande igen!

  Julia 2014-06-04 00:29:45
  Svara
 • Du har en fantastisk blogg som innehåller det mesta med det som sticker ut lite extra med din blogg är dina film och serier tips. Jag bruka skriva upp dina tips så slipper jag leta runt när det väl är dags att kolla på film eller en ny serie.

  En kategori ”Högtider” skulle passa perfekt till din blogg då du gillar att dela med dig av olika pyssel och dekorationer men även kläder till exempel studenten, midsommar och jul.

  Tack för en bra blogg

  Ellinor 2014-06-03 23:22:02
  Svara
 • Favoritinläggen på bloggen är absolut alla underbara recept (emoji hjärtögon) samt dina fina outfits!! Lööööve it.

  Önskeinlägg är outfits med mer detaljer, tips på skönhetsprodukter och ännu mer goda DRINKtips nu till sommarn.

  Puss och kram bästa tjejen!

  Carro Östfalk 2014-06-03 23:10:27 http://www.carolineöstfalk.se
  Svara
 • Älskar ”vilken outfit var snyggast” eller vad man ska säga (vet inte var den tillhör). För där får man alla dina fantastiska outfits samlade på ett och samma ställe och det ger mig så himla mycket inspiration! Det är top notch! Sen gillar jag även när du tipsar om olika saker, både om recept och film och så vidare. Så helt enkelt, outfits och reccept/film tips!

  Vad jag önskar mer… Hmm. Skulle vilja se lite före detta bilder, lite tbt eller så, fast kanske ännu äldre än bara ett år. Typ ”Fanny år 2005” eller nåt, det hade varit kul att se hur du förändrats!

  Tycker nämligen du verkar vara en så jordnära person och jag gillar din blogg för att den har verkligen allt. Den har hela livsstilen och så mycket mer, man får inte bara klädinspiration utan man blir mer pepp på livet i helhet och så mycket glädje från din blogg så att få se hur du ”haft det innan du hamnade på metro mode” skulle vara en kul resa att följa. Många gånger känner man igen sig och andra gånger får man motivation att kämpa lite extra för sina drömmar, för du levererar det bästa av två världar! 😀 Awesome!

  Kram och tack för en fin blogg!
  /Zassa

  zassa 2014-06-03 22:50:40
  Svara
 • Mina favoriter är Favoriter just nu och outfits, och jag älskar dina vardagsinlägg, dom är ofta inspirerande för du har så många bollar i luften.
  En önskerubrik är I min handväska

  Jenny 2014-06-03 22:46:10 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • det jag tycker om allra mest är alla dina reseinlägg, både inför resan och efter resan! alla underbara bilder, tips på hotell och restauranger m.m. jag har varit i London fyra gånger senaste tre åren och varje gång har jag läst din London-guide precis innan jag åkt haha.

  det jag skulle vilja se mer är nog tips på olika skönhetsartiklar. så som smink, schampoo/balsam, hudlotion osv!

  annars värdens bästa blogg, ha en fin kväll!

  Kajsa 2014-06-03 22:36:05
  Svara
 • Det bästa är när du skriver om din interör hemma och visar inspirationsbilder i hem. Det gör du bäst. Kram

  Sara 2014-06-03 22:32:06
  Svara
 • Åh jag gillar kategorierna outfits och recept så himla mycket och jag gillar också dina bildbomber! Önskerubrik skulle inför sommaren kunna vara recept på sommarmat. Du och din familj verkar laga så fantastisk mat och det skulle vara så underbart att få ta del av! *Smilis med hjärtögon* 😀 Även mer uppdatering av kategorin inspiration, både mode och inredning! Älskar det 😀

  Elin 2014-06-03 22:18:16
  Svara
 • 1. Jag kan inte riktigt välja ut en men jag älskar recepten, outfitbilderna (riktigt härliga och bra kvaltité).
  2. Jag hade velat ha lite mer tips som du hade förr på typ ”favoriter” i lyx, mellan och budget klass. Hade även varit kul med lite typ ”vad fanny gör när hon är på bra humör/dåligt osv”. Typ olika situationer om man t.ex. vill träna men inte orkar, eller hur du gör om du någon morgon inte känner för att vara finklädd utan bara vill ha på dig mjukiskläder men ändå ska ut på stan eller äta lunch med någon eller jobba osv. 🙂

  Malin 2014-06-03 22:16:21 http://mollyz.se
  Svara
 • Jag älskar dina DIY-inlägg! Oavsett om det handlar om lampskärmar eller morsdagskort. Det är så himla inspirerande och man vill sätta igång direkt! Jag personligen tycker det är viktigt att en blogg är inspirerande, det är det som får mig att läsa texten och inte bara titta på bilderna. Även därför jag kikar in här flera gånger om dagen!

  Inlägg jag skulle vilja se mer av är inredning, jag tycker du har så bra smak! Även inlägg som budget vs lyx, både vad det gäller mode och inredning. Exempelvis som vasen Dagg från Svenskt Tenn, finns det ett jättefint budgetalternativ i form av vasen Flora från MIO.

  Tack för en väldigt bra blogg!
  Kram!

  Nathalie 2014-06-03 21:53:07
  Svara
 • 1. Åh, även om du inte kan åka utomlands hela tiden så älskar jag just reseinläggen! Det är dem som gör din blogg lite mer speciell än andra bloggar. Jag menar, alla andra bloggar skriver ju redan om Sverige-livet, medan just resor blir gör bloggen lite mer personlig och unik 🙂

  2. Förutom reseinlägg älskar jag dina matinlägg då de är jätteinspirerande. I samband med de dock kanske du kunde ha bloggläsares recept också? Istället för att ha bloggtips, tipsa om recept? Som antingen kan vara ett eller flera tips, och/eller fokuserat på ett speciellt tema varje vecka. Det blir som en liten tävling om att få sitt recept visat. Masterchef genom datorn haha och då blir även du förhoppningsvis inspirerad 🙂

  //paulinasuonvieri.blogg.se

  paulina 2014-06-03 21:52:15 http://paulinasuonvieri.blogg.se
  Svara
 • Jag gillar verkligen dina inlägg om inredning och när du tipsar om olika recept. Blir så fantastiskt personligt då utöver klädinläggen!

  Jag älskar din inredningsstil och skulle väldigt gärna vilja veta mer hur du tänker när du inreder med färger, placering, olika prylar mm. Även fler smarta DIY-tips, fina web-butiker och liknande skulle jag älska! Och din bloggbok blev jag grymt nyfiken på, kan du inte visa oss en smygtitt i den? 🙂

  Jenny S 2014-06-03 21:51:48 http://Jennystoa.blogg.se
  Svara
 • Jag älskar dina outfit inlägg och dina recept! Jag blir verkligen insperarad utav din blogg för den känns väldigt personlig!

  Jag är väldigt intresserad utav att fotografera och gör det så fort jag får chansen, därför skulle det vara väldigt roligt om du ville visa hur du gör. Du har alltid såna fina och ljusa bilder! Det vore även väldigt roligt om du ville göra ett inlägg om hur du redigerar dina bilder! 🙂

  Massa kramar!

  Cornelia 2014-06-03 21:46:38
  Svara
 • 1. Jag äskar dina do-it-yourself inlägg. De är så himla inspirerande och även lite utstickande vilket gör att din blogg känns mer personlig och unik än de andra.
  2. Eftersom att du tar så himla fina bilder så hade jag velat att du hade något inlägg om hur du fotar, vad man bör tänka på, lite inställningar men även lite redigeringsprogram och hur du redigerar 🙂 det känns som att du har ett ljus som speglar sig på alla bilder.

  Rebecca 2014-06-03 21:38:47 http://rebeccaemilias.blogg.se
  Svara
 • Jag tycker bäst om när du tipsar om filmer och böcker! Du har så himla bra smak 🙂 Älskade särskilt den där rubriken med tips på filmer som passar både en själv och pojkvännen, jag och min kille brukar också ha problem med det där haha 🙂

  Önske-inlägg: Mer av dina egna tankar och funderingar kring saker! Förstår om det känns för personligt med vissa saker, men tror lite mer personliga inlägg skulle uppskattas av många 🙂 Och gillar dina recept men är mer för matlagning än bakning, så gärna fler matiga recept 🙂 Särskilt vegetariska!

  Rebecca 2014-06-03 21:23:33
  Svara
 • Jag tycker mycket om när du skriver om olika böcker och filmer du gillar, samt ”dagens outfit” och klädinspiration i allmänhet.

  Inlägg jag skulle vilja läsa skulle vara tankar om saker som att flytta hemifrån, hur det kan vara att flytta ihop med pojkvännen etc. Det passar nog åldersmässigt många i din läsarkrets, kan jag tänka mig 🙂 Det behöver ju inte vara jättepersonligt, utan typ tankar, tips osv.

  Linda T 2014-06-03 21:18:28
  Svara
 • 1. Svårt det där med att välja favoritinlägg då man läser bloggen för helheten. En bra blandning av mode, tips, recept osv. Men om jag tar några extra favvisar så är det outfit inläggen och filmrecensionerna! Har hittat många bra filmer genom din blogg!
  2. Vad jag skulle vilka se mer av.. Hm. Inredning är en stor favorit så lite mer inrednings inlägg hade varit kul! 🙂

  Evelina 2014-06-03 21:14:09
  Svara
 • Jag är gärna med och tävlar!
  Älskar alla dina inlägg med bilder ifrån dina resor. Det ser precis ut som bilder som man skulle kunna bläddra igenom i en resekatalog. Något annat jag verkligen tycker om är dina inlägg när de olika högtiderna äger rum. Tex jul, blir så himla inspirerad och det ser så mysigt ut så man vill bara hoppa in i bilden! Likaså på sommrarna när du bloggar ifrån västkusten, wowwowwow!
  Önskeinlägg skulle isåfall vara dina top 3(eller 5) favoritbutiker och favoritplagget där ifrån. Kanske till och med hur du matchar de favoritplaggen. 🙂

  Liza Ludvigsson 2014-06-03 21:05:56 http://www.nattstad.se/lizaludvigsson
  Svara
 • Först och främst tycker jag verkligen om kvaliteten på dina bilder och i dina inlägg – du lyckas alltid, din blogg känns så.. premium, så välarbetad och rent ut sagt lyxig!

  1. Kläder, kläder, kläder. Älskar kläder och mode och dina inlägg där du lägger upp dina outfits. Det gillar jag mest för att du faktiskt inte bara har snordyra kläder utan även tipsar om annorlunda hemsidor med snygga och prisvärda kläder!

  2. Mer inredning!! Det kan aldrig jag få nog av och du o jag verkar dessutom ha samma smak. Och om inte det, så skönhet 🙂 Alla vill veta hemligheterna bakom en perfekt hy och vackert svall!

  Malin 2014-06-03 20:58:37
  Svara
 • Älskar tips och resor inlägg och framförallt outfitinläggen.
  Önske inlägg skulle vara hur man matchar ett plag på olika sätt exemple en vit t-shirt 🙂
  Kram!!

  ariana 2014-06-03 20:50:13
  Svara
 • 1. Älskar dina dagens-outfit inlägg, det är alltid så himla fina bilder och man blir väldigt inspirerad!
  2. Skulle vilja ha lite mer ”favoriter i butikerna just nu” där du skriver och lägger upp bilder på nyheter i olika klädbutiker. Då får man chansen att få upp ögonen för några nya plagg eller rentav någon ny butik!

  maria kraft 2014-06-03 20:49:48
  Svara
 • 1. Jag verkligen älskar dina outfitinlägg. Du har alltid så snygga kläder och kombinerar så himla bra. Jag gillar även dina resebilder, du fångar alltid ögonblicken på ett så fint sätt. Längtar alltid extra mycket utomlands när jag läser reseinläggen:)
  2. Skulle vilja har mer tips om hur du tänker när du kombinerar dina outfits. Du kanske har några tips på kläder man kan kombinera och använda till andra olika plagg.

  Linnea 2014-06-03 20:37:30
  Svara
 • 1. Jag gillar alla dina inlägg på bloggen, men mina favoriter är ändå dina recept! Jag har testat de flesta och tycker alla är supergoda. Ett tips till inlägg är recept/tips på mellanmål, det skulle jag tycka vara jättebra då man aldrig vet vad man ska äta som mellanmål. Jag tycker även att dina DIY-inlägg är jättebra. Man blir verkligen inspirerad av din blogg. Du har grymt fina bilder och stil. Fortsätt med det du gör du är fantastisk!

  2. Jag skulle gärna se mer hårtutorials med olika teman, tex. fest, vardag, snabba, uppsättningar m.m. Jag gillar även de personliga djupa texterna du skriver som till exempel inlägget om självförtroende. Lite mer sådana inlägg hade varit kul att läsa. Ett annat inlägg som hade varit kul att läsa är hur din stil har förändrats från när du började blogga tills nu med bilder och text.

  Tack för en inspirerande och snygg blogg, du är otroligt duktig!

  Filippa 2014-06-03 20:31:33
  Svara
 • Jag älskar verkligen dina tips-inlägg. Till exempel tips på hur man får bra betyg, hur man pluggar bättre, hur man får motivation inom olika saker osv. Tack vare dig så har jag lärt mig mycket bättre att lägga upp pluggscheman vilket har resulterat i en otrolig höjning i många kurser denna terminen, så tack tack tack!
  Jag gillar även alla dina filmtips, eftersom jag har i princip samma smak, har gillat varenda en som du har lagt upp faktiskt! 🙂
  Något önskeinlägg från min sida hade varit mer bilder i ditt hem, älskar din inredning verkligen, och mer recept! alla dina recept är så unika och goda!
  Kram

  Johanna 2014-06-03 20:29:15
  Svara
 • 1. Jag älskar dina outfitbilder! Du har gett mig så otroligt mycket inspiration och gjort att jag vågat prova lite trender som jag varit osäker på! Sen är det jättekul för en film och bokslukare som mig att du gör tips inlägg om filmer och böcker. Alltid när jag ska se någon film kollar jag 99.9% av fallen din blogg först för att se vilka som du rekommenderar.

  2.Skulle vara jättekul om du kunde göra fler hårtutorials och kanske även lite makeup tips, har inte sett så mycket av det…
  Det hade också varit kul att få några tips på hur man kan använda sig av lite utstickade accessoarer, hur man kan matcha snyggast osv.

  moa 2014-06-03 19:50:34 http://moathysell.blogg.se
  Svara
 • Hej. Jag älskar när du skriver om dagens outfit, men också nu när du skrev om 10 blogg tips och om din bloggbok var såå bra! Men jag älskar också när du har inlägg där du har fotat bilder är jätte bra. Du är helt min förebild i bloggvärlden! Speciellt i dina inlägg där du frågar om några mindre bloggar behöver mer uppmärksamhet. Så fint! Ett önske inlägg är nog ett där du visar hurdan kamera du har och berättar hur du tar dina bilder, de blir sååå fina har alltid undrat om du har någon speciell inställning på kameran eller använder något speciellt redigeringsprogram.
  Älskar allt du skriver om och tack för en jätte bra blogg!! 🙂

  Anna 2014-06-03 19:40:18 http://Annus.blogg.se
  Svara
 • 1. Mina favoritbloggar är filmtipsen ochdagens outfit! Jag skriver ofta upp filmerna på en lista och det har (du har) räddat många söndagar tack vare de inläggen!

  2. Jag skulle gärna se mer collage på nya kläder i butik! Alltid inspirerande och kul. Jag tycker också om recepten!

  Michelle 2014-06-03 19:28:22
  Svara
 • Jag älskar allt på din blogg. Du är min förebild i bloggvärlden :). Men det bästa är nog outfit bilder, men jag älskar också när du skrev om 10 tips hur man bloggar och när du skrev om bloggboken du brukar andvända. Men också inlägg där du bara har tagit inlägg är jätte bra! Ett önske inlägg skulle nog handla om hurdan kamera du har, hur du fotar, du har så otroligt fina bilder, har jätte länge undrat om du har några speciella inställningar på kameran eller andvänder något speciellt redigeringsprogram? 🙂
  Tack för en jätte fin blogg!!

  Anna 2014-06-03 19:27:06 http://Annus.blogg.se
  Svara
 • 1. Jag gillar verkligen dina recept, det ser alltid gott ut och bilderna är på topp. Sen så är det alltid roligt att läsa dina listor. Jag är själv en person som skriver listor till allt, inte alltid för att jag behöver det utan för att jag tycker det är kul. Det är också väldigt uppskattat när du tipsar om saker. Allt från smink till julklappar. Dina guider på ställen du rest till tycker jag är väldigt roliga att läsa igenom, trots att jag inte riktigt har fått ta till vara på tipsen eftersom jag aldrig besökt just de platserna. Men det får jag äntligen göra när jag ska till London i höst.

  2. Det jag skulle vilja se mer av är inredningsinlägg, det är väldigt inspirerande att kolla på bilder både från ditt hem men också från andras, alltså bilder du blir inspirerad av. Det andra jag skulle vilja läsa mer om är dina tankar, om allt möjligt egentligen. Men ungefär hur du ser på saker och ting som familj/barn, studerande, jobb, bröllop osv.

  Sen måste jag få säga att din blogg blir bara bättre och bättre. Jag har läst din blogg i några år nu och nu är den verkligen på topp. Det syns verkligen att du lägger ner mycket energi och tid på dina inlägg.

  Alva 2014-06-03 19:14:58
  Svara
 • KOM PÅ EN TILL SAK!! När du skriver vad du ser framemot, Juni, sommaren, och speciellt hösten/vintern. Får en att förstå att det kanske inte är så illa ändå 🙂

  Frida Johnsson 2014-06-03 18:52:24
  Svara
 • 1. Jag älskar att skrolla genom dina D.I.Y-inlägg. Det är väldigt inspirerande och väldigt roligt att titta igenom om man har en grå och trist dag hemma (soliga dagar också i och för sig). Det värsta är väl att man vill göra allt men att det inte blir lika snyggt, haha. Jag tycker att pyssel-inläggen är en ganska bra blandning med dina mode-inlägg. Jag väljer ofta att titta in din blogg just därför – den har lite av allt och det är precis vad jag gillar!

  2. Jag har för mig att du för länge sedan hade en rubrik som var typ ”ur min garderob”. Jag skulle tycka att det var roligt att du visade ett plagg ur din garderob och hur du har matchat den på helt olika sätt just för att du är så bra på att få ett plagg att kunna se ”olika” ut i olika outfits och med olika stilar. Ibland har man ju plagg hemma som man använder på samma sätt hela tiden och som man till slut tröttnar på och kanske slänger istället för att matcha den på något annat sätt. Det skulle vara kul att få lite inspiration för sånt! 🙂

  Felicia 2014-06-03 18:46:19 http://feliciasj.blogg.se
  Svara
 • 1. Vilket är ditt/dina favoritinlägg/kategorier på bloggen?
  Jag älskar dina matinlägg samt dagens outfitinlägg. Du tar alltid grymt bra och fina bilder! Fattar verkligen inte hur du får till dina matbilder sådär bra.. Gillar också att du har lagom med text! Det är skönt att det går fort att läsa och att du har mycket bilder.

  2. Har du något önskeinlägg/önskerubrik?
  Önskeinlägg skulle vara att se mer av hur du bor! Älskar inredning och de glimtar du visat av din inredning verkar jättefina 🙂

  Lisa 2014-06-03 18:45:51 http://lisalindahls.blogg.se
  Svara
 • 1. Vilket är ditt/dina favoritinlägg/kategorier på bloggen? – Tipsen på böcker och filmer. Vet inte hur många gånger jag inte vet vilken film jag ska se så går jag in på blogg, nu har jag snart sett alla filmer där dock hehe… Också ”snapshots-inlägg” de bilderna är de roligaste bilderna, får minst lika mycket inspiration från dom (t.ex. menorcabilderna) som inspiraions-collagen du gör!
  2. Har du något önskeinlägg/önskerubrik? STUDENTEN! Helst innan den 10e då jag tar hehe. Känslan innan utspringet, buffén på mottagningen, bästa presenten, ångesten dagen efter?.. Hela dagen helt enkelt med massa bilder och text! :))
  ”Better days” – då du typ blickar tillbaka på dagar/resor/stunder som du bara kände att fan vad lycklig/bra jag hade det där. sånt får en alltid att må bra!

  Några förslag jag kom på iallafall! Feeeet kram

  Frida Johnsson 2014-06-03 18:42:46
  Svara
 • 1. Efter att ha följt dig och bloggen din nu i, ja iallafall mer än 1 år, så måste jag säga att det jag som verkligen uppskattar med denna blogg är variationen. Det är en härlig blandning i bloggen av livet, mode, resor, mat och andra gottigheter. Så BIG UP för det! Favoritinläggen är dina resguider, stora som små! Fortsätt med dessa, då de verkligen är till stor hjälp. Jag är livrädd för att åka iväg o komma på något skithotell och bli besviken och med dina resor och guider kan jag enkelt, utan att behöva ”kopiera” din tripp helt, komma på rätt spår i resedjungeln.

  2. Jag skulle gärna vilja se mer av dig, dig som person. Hur tänker du kring saker, vad vill du, vad önskar du och vad hoppas du på 🙂

  erica 2014-06-03 18:38:36
  Svara
 • 1. Du bloggar om så mycket roligt så jag måste säga dina ”tips” inlägg är mina favoriter. Hur man får tag i billigt och dyrt, hur man kan göra om vissa recept, vad man ska ge till mor/far i present etc.

  2. Ibland så saknar jag det personliga i din blogg, för några år sen skrev du lite mer om din dag och människorna omrking dig och ja, mer om läget helt enkelt! Super kul att kunna relatera mer.

  Louise 2014-06-03 18:10:26 http://nattstad.se/louisen
  Svara
 • 1. Vilket är ditt/dina favoritinlägg/kategorier på bloggen?
  svar: jag tycker du gör väldigt väldigt bra inlägg med mode både tips bilder outfits inspiration bloppisar m.m du ger mycket inspiration till dina läsare vilket är uppskattat av mig. Du har alltid klockrena bilder i fin miljö med dina outfits och lyser upp på bilderna man ser att du är duktig på teknik fokus och bakgrunden du lägger mycket tid på att det blir bra inlägg istället för flertal halvdana vilket jag tycker är jätte bra du är en stor inspiration för mig och du har verkligen utvecklats och gjort framsteg med din blogg.

  2. Har du något önskeinlägg/önskerubrik?
  svar: jag tycker det vore roligt att lära känna dig mer i bloggen lite mer personliga inlägg ex hur du är, vad du har för intressen drömmar önskningar åsikter osv hur du är som person istället i mellan åt så man får en mer bild av dig och inte bara allt annat 🙂

  håller tummarna!!

  amanda 2014-06-03 18:05:23
  Svara
 • 1. Mina favvisar att läsa om är outfits och modeinlägg med tips på kläder, accessoarer osv. Din klädstil är to good to be true och något jag gärna er mer av, det kan liksom inte bli för mycket.
  2. Jag önskar läsa lite mer om dig, vem är Fanny, vad har du för drömmar och mål i livet? Jag skulle även vilja veta hur du stylar ditt underbart fina hår.

  Olympia Thurfjell 2014-06-03 18:01:43 http://[email protected]
  Svara
 • 1. Jag älskar verkligen allting med din blogg, att du alltid varierar dig och att man aldrig blir trött på att läsa din blogg. Men om jag måste välja så tycker jag extra mycket om dina outfit inlägg. De är så inspirerande. Sedan gillar jag också det faktum att du bjuder in läsaren i din vardag, med serietips, heminredning och liknande. Dina bilder när du är utomlands är också väldigt kul att se. Har faktiskt bokat en resa till Menorca nu efter att ha sett så fint det är!
  2. Jag skulle vilja att du visade mer ”pyssel”. De korten du gjorde till mors dag var hur fina som helst. Jag älskar dina modetips, så mer sådana skulle inte vara fel! Mer tips om böcker du tycker om är alltid uppskattat.

  Ida 2014-06-03 17:39:24
  Svara
 • 1. Mina favoritinlägg på din blogg är dina outfitinlägg då din klädstil inspirerar mig otroligt mycket och det är intressant att se dina klädval, sedan gillar jag även inläggen där du lägger upp en massa bilder, så reseinläggen till exempel. Du tar mycket fina bilder!

  2. Jag hade verkligen velat se ett inlägg angående hur du tänker när du får klädpanik? Att du ger tips på vad man kan dra på sig en dag då man har noll inspiration men ändå se bra ut 🙂

  Håller verkligen tummarna nu, kram♥

  Solin 2014-06-03 17:15:37 http://www.solinj.blogg.se
  Svara
 • 1. Mina favoritinlägg på din blogg är dem som du tipsar om mode i. T.ex. ”Hur du matchar….” eller ”vårens måsten”. Jag är väldigt inspirerad av din stil och sättet du inspirerar och tipsar om plagg och styling är väldigt intressant och bra! Jag gillar även inläggen när du gör budget vs lyx och collage med outfittips.

  2. Jag önskar fler vardagsbilder från din vardag, med pojkvän, kompisar, jobbet osv. Det är speciellt kul att se bilder från ditt jobb då det också kan vara inspirerade. Även fler outfitbilder med fina miljöer för det är jättekul att se.

  I övrigt tycker jag att din blogg redan är jättebra. Du gör ett jättebra jobb, har bra ”rutin” och jag har läst din blogg i flera år! 🙂 Tack så mycket för en bra blogg! Kram

  Elin Carlsson 2014-06-03 17:07:31 http://carlssons.blogg.se
  Svara
 • 1. Jag gillar dina bilder på vardagliga saker mest. Dina bilder från Menorca var helt fantastiska och så roligt att bara se bilder från vad ni gjorde på dagarna. Förstår att det kan vara svårt med inspirationen när man bara är hemma och enda gången man går ur när man åker fram och tillbaka till jobbet. Sen gillar jag alla typer av tips, dina filmtips, boktips, klädtips etc etc.

  2. Jag skulle vilja att du skrev om hur du tänker kring framtiden. Vill du plugga något eller är nöjd ”där du är”? Hm.. Annars tycker jag nog att du har en väldigt bra balans med dina inlägg. Märks att du lägger ner tid för att få det bra! Men kanske att det blir lite mer personligt, bara skriva in någon mening här och var om vad du precis har gjort eller ska göra. För att få det lite mer levande och inte bara en buisness som ska leverera inlägg 🙂

  Molly 2014-06-03 16:58:09
  Svara
 • 1. Gud, det finns så mycket som är min favorit i din blogg! Det första jag tänkte på var när du köpt något nytt, älskar att se det! Men sen älskar jag också dina recept, så bra inspiration! Och reseinläggen, speciellt guiderna, är sååå bra. Jättekul om du bara gör en liten guide när du varit på något ställe och tipsar om dina favoritställen när du var där! Sen älskar jag även när du tipsar om filmer och serier osv. Det är nog det bästa med din blogg, att du är så mångsidig, den har verkligen allt, och det tycker jag är så bra! Mycket roligare än bloggar som bara nischat sig på mode liksom! Du har inredning, mode, recept, serier, osv, allt i ett! Älskar det!

  2. Det jag kom att tänka på nu när du tog upp just detta med goodiebags är att jag skulle vilja se mer skönhetssaker. Älskar skönhet och produkter och tycker det är så roligt med någon liten recension eller dina favoriter. Skulle även vilja se mer videos! Vet att du skrivit någon gång att du tycker det är lite jobbigt och att det känns konstigt att sitta och prata för dig själv, men älskar de få videos du gjort (för ganska länge sedan, hehe)! Det är verkligen såå roligt! Ett tips är videofyme där man spelar in via en app i ipaden/telefonen och kan redigera och klippa osv direkt i appen. Superbra!

  Måste förresten också passa på att nämna att jag tycker din blogg har varit SÅ bra den senaste tiden. Har följt din blogg i (väldigt) många år och ibland har du haft perioder då du känts oinspirerad och inte haft tid! Slutade tom följa den ett tag för något år sedan pga det, hehe. Men nu känns det verkligen som att du är på topp och mår bra och är glad och gör så bra och väluttänkta och välskrivna inlägg vilket är superkul! Kram!

  Tvilda 2014-06-03 16:57:38
  Svara
 • Hej Fanny!
  Jag fullkomligt älskar dina outfit bilder inlägg för jag försöker just nu hitta min egen stil och du verkligen inspirerar och puschar mig till nya idéer som jag annars aldrig hade haft. Jag tycker även väldigt mycket om dina recept då jag älskar att baka och så fort som det dyker upp ett recept här så testar jag det (älskar cookie dough kakorna) och tvingar alltid med min kille, haha. Brukar sluta med att jag bakar och han får smaka, men de får iallafall alltid toppbetyg! 😉

  Några inlägg och rubriker som jag exemplevis skulle vilja se är:
  1. Mer recesioner på ex. hårbalsam, något nagellack eller annat. Du hade det mer förr och saknar det lite grann 🙂
  2. ”Tröttnar aldrig på”, om det finns ex. något klädesplagg som du alltid älskar oavsett hur nya eller gamla de är eller någon sko, parfym eller annat.
  3. Hur ditt vardagsliv ser ut. Kanske rubrik ”Min vardag” eller ”En tur med mig”. Skulle vara väldigt kul att läsa, få gärna in vänner eller Jesper också så man lär känna dig och dem runt omkring dig mer ^.^
  4. Göra ett inlägg där du lägger in någon bild och skriver om någon specifik detalj/händelse eller liknande från varje resa du har varit på. Ska åka utomlands men har så svårt att bestämma mig var, så lite tips och resehändelser skulle vara väldigt roligt att se! 😀
  Hoppas jag hjälpte med något, kram 🙂

  Mikaela 2014-06-03 16:55:40 http://www.nattstad.se/MikaelaCarlsson
  Svara
 • 1) Jag älskar dina kategorier som innehåller kläder och mode, framförallt älskar jag dina Fanny matchar. Det är väldigt roligt att se hur du använder ett plagg till både dag/kvällstid och matchar det på olika sätt därför skulle jag vilja se flera alternativ till hur du matchar kläder i dina outfits. Exempelvis hur man kan matcha kläder för väder men ändå se någorlunda bra ut i sina kläder, kläder för rätt väder och även för olika årstider då det i affärerna kommer in olika plagg och olika färger beroende på årstider 🙂

  2) Jag skulle vilja läsa om tips inför framtiden och hur dina tankar var när du tog studenten. Hade du en aning om vad du ville/skulle göra efter sommaren då hösten kom farande? Jag tar studenten nu och jag känner mig en aning stressad över framtiden då jag inte vet vad jag vill göra. Jag skulle vilja ha lite djupare tankar och åsikter om just detta och hur du tänkte när du tog studenten om just FRAMTIDEN då jag tror att desto fler blir oroliga inför framtiden eftersom åren går så fort nu för tiden 🙂

  Ronja Holmgren 2014-06-03 16:55:01
  Svara
 • Vilken sjukt underbar tävling! Jag ska definitivt medverka och hoppas på det bästa!
  1. Jag läser främst din blogg för din outfit – inlägg. Har läst din blogg i flera år och dina bilder och outfits blir bara mer och mer fantastiska. Älskar din variation och din personlig stil plus att bilderna som sagt alltid är väldigt väl genomtänkta. Din stil har givit mig mycket inspiration och din outfits har gjort att jag hittat ett flertal nya sidor/affärer att handla kläder, vilket jag älskar.
  2. Jag tycker även att inredning är jätte kul och har precis flyttat in i min andra lägenhet, den här lägenheten har blivit nyrenoverad så håller på att inreder för fullt. Så jag skulle önska mer inredning här på bloggen. Både att du visar upp mer från ditt hem men även tips på fin inredning som du tycker om. För gillar verkligen din stil och skulle vilja ha tips på fin inredning samt var detta kan införskaffas.

  Nu håller jag mina fingrar och tår för det var ju verkligen en sinnessjukt rolig vinst.
  Kram

  Victoria 2014-06-03 16:52:28
  Svara
 • 1. Det roligaste jag tycker att läsa om är all inspiration du ger. Det är det jag vill se när jag läser iallafall. Jag älskar när jag känner mig nere att gå in på din blogg och läsa om allt du gör, få småtips. Då får jag alltid en känsla av att själv VILJA hitta på något. När du ger små tips i vardagen om t.ex vad du tycker om så blir jag mycket mer motiverad till att prova nya saker t.ex de saker du tipsar om, Det kan vara allt från en Te smak eller om ett hotell på resa. Från små till stora saker i vardagen. Jag gillar att få tips om bra saker om allt möjligt. Jag får ofta mycket energi då och vill också testa nya saker. Så det är nog roligast att läsa om alla småtips i vardagen.

  2. Vad jag förstår så gillar du att resa 🙂 Jag är själv jätte intresserad av att se världen och jag tror att det är fler som är intresserade av att se saker idag. Så en av sakerna jag gärna velat att du skulle skriva om är vad du vill upptäcka och om det är något speciellt ställe du skulle vilja åka till. En drömresa som du skulle få bestämma helt själv, hur skulle den då se ut? Vilken Ålder skulle du vara i?, Plats, Sällskap och såklart vad det är du vill göra där. Varför exakt det är dit du vill. Då får man en ännu tydligare bild av dig tycker jag.

  Vill bara säga att jag älskar den här bloggen, blir så inspirerad varje dag och jag kan inte fatta vilket jobb du lägger ner på den eftersom man aldrig blir uttråkad av att läsa. Hoppas mina svar hjälpte något. Kram!

  Hanna 2014-06-03 16:45:53
  Svara
 • vad roligt med en tävling! självklart är jag med 🙂

  1. jag älskar verkligen dina outfits-, recept-, rese- och diy-inlägg. dina outfits inspirerar mig jättemycket och jag tycker du har en sån otroligt fantastisk stil! dina recept och diy är bara helt underbara, på alla sätt och vis. du visar upp saker som jag vill sätta igång med på en gång och du tar även så himla fina bilder! du levererar alltid till 110%, i ALLA inlägg. sen dina reseinlägg, ja behöver jag ens förklara? dina bilder är lika fantastiska överallt och jag älskar att du är så ”nyfiken” i resemålen att du letar upp guldkornen och delar sedan med dig det till oss.

  2. jag skulle gärna vilja läsa mer om framtiden och även din pojkvän. hur är ert förhållande? hur länge har ni varit tillsammans? hur träffades ni? hur är ni som par? vad är det bästa med honom? vad är det sämsta (om där nu finns något ;)? jag är en riktig sucker för kärlek och det vore jätteroligt att läsa om er. sen om din framtid, ja det vore superintressant att läsa om dina tankar och (realistiska) drömmar inför framtiden. vad vill du göra? vad vill du jobba som? vart vill du bo?

  stor kram! jag älskar din blogg mer och mer för varje gång jag kikar in på den!

  MALIN 2014-06-03 16:36:47 http://malinkirstine.se
  Svara
 • 1. Jag älskar att läsa dina inlägg om recept och inredning. Jag har provat flera av dina recept och kommer sätta in dem i min receptpärm till det att jag flyttar hemifrån. Jag är på jakt efter egen lägenhet och har liknande stil som dig, så jag älskar att kolla på alla dina inredningsbutiker, även från ert sommarställe 🙂
  2. Jag hade tyckt det var kul att läsa om hela biten från att titta på hem till det att man har köpt sin första lägenhet 🙂 jag är lika gammal som du men bor fortfarande hemma. Jag hade mer än gärna velat läsa alla dina tips osv med vad man ska tänka på som man kanske egentligen inte gör i första taget. Jag skulle också gärna vilja läsa om hur du fotograferar, alltså inställningar, tips osv och även lite mer om skönhetsprodukter som du använder och kan tipsa 🙂

  Linda E 2014-06-03 16:34:04
  Svara
 • 1) Jag älskar verkligen dina reseinlägg, vare sig det är en liten resa inom Sverige eller på någon härlig semesterort ute i världen. Dina foton som du tar fångar verkligen den härliga känslan som gör att man önskar att man hade fått följa med! Plus att du verkligen lägger ner tid på din blogg även om du är på semester, det är verkligen uppskattande och tror att många bloggläsare glömmer det. Det är kul när man kan se en sådan stor passion hos en människa för något den verkligen gillar att göra. Kul att du även i många fall följer upp med en liten reseguide!
  Vad som jag även tycker har kommit upp mer och mer på sistone är dina DIY-inlägg, som är väldigt tydliga och ger en alltid ny inspiration.

  Annars älskar jag att det är en sådan mixad kompott på din blogg och att dina inlägg alltid är så välskrivna.
  2) Kanske en ”Vad är i min handväska?”
  Du kan också göra ett inlägg med några av dina favorit budgetprodukter och dina favoritprodukter som är i en högre prisnivå, både i kategorier inom mode och inom skönhet.
  Inlägg om mat tycker jag alltid är kul, kanske mer recept om olika maträtter, så det balanseras mot dina bak-recept? 🙂

  Sandra D 2014-06-03 16:18:20
  Svara
 • 1. Det som är roligast att läsa på din blogg är om alla din tips du ger. Det kan vara allt ifrån ”lyx vs budget” till olika recept du lägger ut. Alltså inlägg där du har personliga åsikter om saker och ting tycker jag personligen det är roligast att läsa om. Det är mycket inspirerande men framförallt läsvärt!

  2. Ett önskeinlägg skulle kunna vara ett inlägg där du förklara vad du använder dig av för inställningar på kameran t.ex för att få till ljuset på dina bilder, men även hur du väljer att fota. Ett annat önskeinlägg som skulle vara roligt att läsa om är där du gör topp 10 av de olika ställena du rest till och även där du beskriver både positiva och negativa saker som du personligen tyckte om stället du besökte. Det skulle även var kul att läsa om skönhet de vill säga hårvård och hudvård t.ex.

  Sandra 2014-06-03 16:16:04
  Svara
 • 1. Har tre favorit inlägg ett när man får välja favorit outfiten från förra månaden. Sen gillar jag även recept inläggen och även pyssel inläggen som du skrev om mycket kring jul. Dom två är favoriter för det är fina bilder, att texten är i annat typsnitt och för att det är bra tips.
  2. ” dagens positiva” du skriver ett inlägg om något positivt kring dagen, kan vara någon liten detalj som gjort dig extra glad eller är värt att påpeka. Eller om du gör en sammanfattning vid slutet av veckans och har rubriken ” veckans glädje”

  Linda 2014-06-03 16:14:40
  Svara
 • 1. Vilket är ditt/dina favoritinlägg/kategorier på bloggen?
  Det jag gillar bäst med din blogg, alltså vilket inlägg som är mina favoriter, måste jag nog säga är dina vardagsinlägg. Jag vet att dom flesta förmodligen svarar dina recept, outfits eller diy… Men jag gillar verkligen att följa ditt vardagsliv och se hur din vardag ser ut. Jag tycker det är så kul, för jag har följt din blogg sen några år tillbaka… Jag tror faktiskt jag började läsa din blogg när jag gick i sjuan och nu går jag lixom i andra året på gymnasiet? Det är väldigt lång tid och din blogg måste nog vara den enda som jag faktiskt fastnat för. Anledningen tror jag faktiskt är för att jag älskar att följa just ditt liv och hur du är som person. För de flesta bloggare brukar krydda upp sina liv och försöka få de låta som något alldeles extra men på din blogg möts man verkligen av verkligheten. Jag minns fortfarande när du skrev att det var tight i plånboken när det vara några dagar kvar till löning just eftersom du hade behövt betala så många kostnader för dina resor. Hur många bloggare skulle vara ärliga och säga de egentligen? Jag tycker bara du är en sån härlig människa och därför älskar jag att följa dina ”vardagsinlägg” just eftersom du är så ärlig i allt. Du gör inte till dig något för att verka vara bättre än andra. Du är bara Fanny och det älskar jag! Så därför väljer jag alltså dina vardagsinlägg 😀

  2.En önskerubrik jag skulle vilja ha är nog framtiden och allt som hör till där. Hur ska man tänka när man tar studenten? Borde man ta ett år ledigt eller hur gör man? Hur får man fram orken? Hur är det att flytta hemifrån? Hur ska man välja rätt yrke av alla tusentals som finns? För jag antar att det är ganska många unga som läser din blogg och eftersom du har lyckas så bra i ditt liv med jobb, bostad, vänner och kille så skulle de vara härligt med lite tips… För framtiden är ganska skrämmande för en vilsen student!

  Vill också bara tacka för din grymma blogg. Läser den varje dag och blir alltid lika glad av ett nytt inlägg. Tack för att du lägger ner så mycket energi på bloggen, för det är så roligt att läsa allt du skriver om. Kram på dig!

  Fanny 2014-06-03 16:05:34
  Svara
 • 1. Jag gillar allt med din blogg! Du har en så bra mix av allt. Men mina absoluta favoriter är inlägg om skönhet och resor! Dina bilder från dina resor är helt otroligt fina och inspirerande. Din senaste resa till exempel, man skulle kunna tro att bilderna kommer från någon stor researrangör, som ving eller fritidresor. Jag vill bara sätta mig på första bästa plan till Menorca!

  2. Önskerubriker: ”I mitt badrumsskåp” och ”Mina sommarfavoriter”. Önskeinlägg: Hur du förvarar kläder, skor & skönhetsprodukter. Lite mer mat vore också roligt!

  Slutligen vill jag bara säga att jag tycker du har en riktig ”feelgood” blogg! Har läst den i flera års tid, en favvoblogg hos mig! 🙂

  Sara 2014-06-03 15:47:47
  Svara
 • 1. Vilket är ditt/dina favoritinlägg/kategorier på bloggen?
  Du är en av få bloggar som jag faktiskt följer! Varför? För att du har en så otroligt bra blandning av inlägg. Jag kan känna igen mig så mycket i dig då du speglar ett ”riktigt” liv, alla sidor av ditt liv. Så en jätte svår fråga!! Men kanske måste säga dina ”det här ser jag fram emot”-inlägg . Att du blickar så positivt framåt får mig att blicka framåt med ny inspiration ifrån dig!

  2. Har du något önskeinlägg/önskerubrik?
  Kanske få höra dina drömmar då? drömmar som är orealistiska eller realistiska, knasiga eller mysiga. ”Kunna stå på händer, hoppa fallskärm eller vara ensam i skogen en natt”. vore jätte kul!
  kram!

  Linnéa 2014-06-03 15:41:38
  Svara
 • Åh, vilken härlig goodiebag!

  1. Min favoritkategori på din blogg är alla dina outfits. Man får så mycket inspiration och du blandar trendigt med budget 🙂 Uppskattar dina filmtips också eftersom de alltid är så bra.
  2. Ett önskeinlägg skulle vara saker man kan hitta på i sommar som både kostar och som inte gör det 🙂

  Tack för en bra blogg! kram

  Linnea 2014-06-03 15:18:46
  Svara
 • Hej! Mina favoritinlägg på din blogg är helt klart: dina recept och film- och boktips! Du skriver dina recept väldigt utförligt, vilket leder till att man förstår direkt hur det ska göras och då blir man mer sugen på att baka efter dem! Jag tycker även att dina bilder på bakverken är väldigt tilltalande, så ibland behöver man knappt läsa igenom receptet innan man vill göra dem! 🙂 Dina film- och boktips har hjälpt mig antalet gånger när jag ska börja på en ny bok eller film… det är ju bland de jobbigaste vardags-valen enligt mig! Jag gillar verkligen att du blandar böcker och filmer som man MÅSTE se/läsa, med de som har det lilla extra och som är svåra att hitta. Jag saknar dock dina egna tankar och åsikter om böckerna och filmerna som du har läst/sett.. du ger oftast en kort beskrivning av dem, men jag hade önskat att se dina egna åsikter. Något som kanske är värt att tänka på! 🙂 Det är bra att du har ett lättsamt och bra språk när du skriver dina inlägg, eftersom man då känner att det är lite högre standard på bloggen (dvs. välarbetad) och inga ”skitinlägg” som är skrivna bara därför att. Bra blogg helt enkelt!

  Några önskeinlägg/önskerubriker..hm.. vet inte om jag kan finna någon speciell rubrik eller så, men eftersom du gillar mode och dina inlägg om smink/hår/kläder alltid är tilltalande, så skulle jag vilja veta lite mer hur du tänker kring det. Alltså, när du sitter och nätshoppar kläder, hur tänker du då och VAD tänker du på? Vad ska man tänka på, i vilka syften shoppar du osv 🙂 finns det några tankar kring outfits som ploppar upp när du står och provar kläder och försöker du därefter anpassa smink och hår, eller tvärtom kanske?

  En lite otydlig beskrivning om önskerubrik kanske, men i det stora hela är jag intresserad av att veta vad du har för tankar kring smink, hår och kläder när du shoppar, testar och har på dig det 🙂

  Hanna 2014-06-03 15:16:29
  Svara
 • 1. Jag kan omöjligt välja ett för det är variationen som gör att jag vill läsa mer och mer! Du är otroligt duktig på att lyfta fram det bästa i dina inlägg som är både välarbetade och genomtänkta! Men det jag gillar extra är dina kreativa inlägg! Allt från matlagning till bakning och pyssel! Det ger mig inspiration och uppmuntran att testa nya saker!

  2. Som jag förstått det arbetar du med blommor? Varför inte använda sig av alla dina talanger och visa mer inspiration kring buketter, planteringar! Smarta tips gällande krukväxter eller din nya upptäckt i blomstervärlden? Enligt mig så är det bästa inläggen de som man själv har sitt intresse i! Då lyser engagemanget igenom!

  Frida Palm 2014-06-03 15:13:38
  Svara
 • Hej Fanny!
  1. Din variation av inlägg gör att man alltid får känslan av att det händer något nytt på bloggen. Man tröttnar helt enkelt inte i längden, utan det finns något för alla personer och tillfällen. För mig som fotointresserad är bilder det första jag tittar på och är det som gör att jag fastnar för en blogg. Dina bilder är alltid av bra kvalité och på både detaljer och helhet i olika miljöer. Man får en positiv känsla av att komma in på din blogg och den känns proffsig rätt igenom. Mina favoritinlägg är bland annat de där du sammanfattar månadens olika outfits i ett inlägg. Där hämtar jag mycket inspiration till egen matchning av kläder. Jag diggar också dina bilder på hur du inreder med blommor och växter. För att inte nämna alla bra presenttips och gör det själv pyssel, eller alla recept som ser fantastiskt goda ut.

  2. En fortsättning på dina senaste inlägg med bloggtips! Kanske lite mer kring hur du fick din blogg att växa i början och liknande. Jag skulle även vilja veta hur du fotar, och vad man ska tänka på för att få så ljusa och fina bilder inomhus. Hur gör du för att lyckas med dina bilder? Vilka är dina bästa tips?

  Kram

  Matilda 2014-06-03 14:59:56 http://matildabennhage.blogg.se
  Svara
 • 1. Det beror ju på! Först och främst tycker jag att det är just variationen i dina inlägg/kategorier som gör din blogg så bra, och därför är det svårt att välja en. Jag tycker dina sammanfattningar av årets/säsongens trender är helt underbara för en sån som jag, som vill men inte riktigt har tid att följa det senaste inom mode. Den sortens inlägg behövs ju dock inte så ofta, och då är kanske t.ex. DIY inläggen eller alla recept något av de bästa i din blogg, du får gärna utveckla dem ännu mer! Och alla tips överhuvudtaget, som presenttipsen har räddat mig många gånger! Till sist vill jag också bara hylla vardagsinläggen, du skriver så bra om ditt liv och det är väldigt skönt att läsa om man har haft en jobbig dag själv och vill ha något annat att tänka på. (Haha skulle ju bara välja ett sorts inlägg men det gick ju uppenbarligen inte särskilt bra…)

  2. Önskeinlägg/rubrik! Jag skulle gärna vilja veta mer om din musiksmak! Det är alltid roligt att få musiktips, och du har redan tipsat om så många bra böcker, filmer och serier så jag känner att dina musiktips skulle vara jättebra haha! Dock är musiktips ganska personligt (känns det som i alla fall) så vill du inte det skulle jag gärna vilja se en sammanfattning av alla månadens outfit så länge du gjort det och sen om det går, välja en. Alternativt ta en outfit som du tycker var riktigt bra och sen förklara varför, vad det är som gör att just den är bland de bästa. (Haha gud vad krävande det känns att skriva om vad du ska skriva om :P)

  Vill bara avslutat med att jag alltid mår bra av att gå in på din blogg, vilket känns som ett väldigt tydligt tecken på att du är en helt underbar bloggare! Kram!

  Victoria 2014-06-03 14:32:41
  Svara
 • 1. Mina favoritinlägg på din blogg är recepten på kakor och andra sötsaker, för allt ser så otroligt gott ut! Man ser även att du verkligen lägger mycket tid och arbete på inläggen, ingenting ser någonsin slarvigt ut och det uppskattar jag väldigt mycket. Det är inte många bloggare idag som lägger så mycket tanke bakom sin blogg som du gör.

  2. Det enda jag saknar i din blogg är mer av din personlighet och vardag. Allt känns planerat in i minsta detalj och även om det är bra på många sätt, så blir det ibland lite stelt och det finns ingen relation till läsarna. Därför hade fler inlägg om dig som person varit roliga att läsa!

  Rebecca 2014-06-03 14:01:50
  Svara
 • Hej Fanny!
  Mina absoluta favorit inlägg som du gör är alla dina outfit bilder, DIY inlägg och tips på filmer och böcker. Det som är så underbart med din blogg är att den är varierad vilket gör att den blir roligare att läsa och man undrar alltid vad som kommer här näst. Dina outfit bilder ger sådan inspiration och jag hade mer än gärna haft sin garderob. Dina inlägg där du visar hur man kan göra något själv är så noggrant utvalda bilder för att underlätta för oss varje steg under processens gång när jag själv gör sakerna. Alla dina bilder är tagna med omsorg vilket jag tycker är viktigt för att en blogg ska vara rolig och intressant, bilder gör så mycket mer än man tror! Fortsätt med det. Alla filmtips och bok tips du ger oss läsare är mer än underbart! Nya, gamla, klassiker, ja allt! Sådant behöver vi alla en fredagkväll när det är dags att välja film. Istället för en halvtimma med halvgnabb med kompisen kan man lätt få tips av dig, så smart och bra. Din blogg är varierad vilket inte gör den enformig eller förutsägbar.
  Ett önskeonlägg jag har är saker som inspirerar dig och vad dina mål är här i livet. Det hade varit intressant och hjälper kanske dina läsare att få insperation, pushning och nya inspirerande mål i sina liv. Kanske i mitt med.

  Linnea 2014-06-03 13:57:00
  Svara
 • 1. Kan börja med att säga att jag har varit en trogen läsare sedan 2009 då en gammal vän visade mig dig blogg. Mina favoritkategorier är ”do it yourself”, där du visar hur man enkelt kan göra saker själv, då det blir mer speciellt. När ett sådant inlägg kommer upp sitter jag här klistrad bakom skärmen. Fantastiskt kul och intressant hur mycket du lägger ner för att få ett sånt roligt inlägg. Hoppas det blir fler. Har även ”interior design” för jag tycker den stilen du lägger upp är grymt fräsch och mysig. Jag och min pojkvän pratar om att flytta efter min student och vi är väldigt ute efter någon mysig stil, helst inte för modernt. Därför sitter jag liksom på ”DIY” helt klistrad och sparar även vissa bilder på datorn för att senare kunna få inspiration.
  2. Eftersom att du reser mycket hade det varit kul om du hade gjort en topp 10 med de resor du tyckt varit roligast att uppleva. Dina bilder efter alla resor är kul att kolla igenom och få tips vart man kan åka. Jag visade min pojkvän Menorca-bilderna och vi ville åka iväg direkt.

  Ida Dahl 2014-06-03 13:54:04
  Svara
 • Jag älskar inläggen där du gjort eget pyssel. Det inspirerar mig jätte mycket och får mig att vilja sätta igång själv. Jag tycker även om att läsa alla inlägg där du berättar/tipsar om hur man kan organisera sitt liv. Jag själv är väldigt ordningsam och måste alltid ha koll på allting som händer i mitt liv. Därför blir jag väldigt inspirerad när du skriver om hur du organiserar din vardag. (Almanacka, din bloggbok, inspirations bok osv)

  Sandra 2014-06-03 13:53:00
  Svara
 • 1. Jag gillar alla inlägg där du ger olika tips som finns. Det kan vara alltifrån olika recept som du har bakat (har testat en del av recepten – så jäävla gott!), lyx/budget, film- och och boktips, DIY. Alla inlägg där du hjälper/tipsar dina läsare. Sedan gillar jag även ”vardagsinläggen” också och även när du svarar på läsarfrågor. Sammanfattningvis: det mesta alltså, haha.
  2. Hmm, ”Dagens Fråga” eller liknande. Kanske ”I min garderob” där du väljer ut ett plagg som du tycker om, hur du skulle matcha/hur du har matchat plagget tidigare.

  Fanny 2014-06-03 13:33:18
  Svara
 • De bästa inläggen tycker jag är de där du skriver lite längre texter om din vardag. Det roligaste med att läsa bloggar tycker jag är att få en inblick i någons vardag vilket man verkligen får i de inläggen! Att dessutom få se alla fina vardagsbilder tycker jag är jättekul, jag blir alltid mer inspirerad till att fota av att se sådana bilder än ex outfitbilder.

  Något jag skulle tycka var kul att läsa om är kanske lite om ditt absoluta drömjobb! Vilket yrke, var någonstans i världen osv osv…

  Karin 2014-06-03 13:32:26
  Svara
 • 1. Outfit-bilder och matinlägg/recept är det absolut bästa på din blogg enligt mig! 🙂 Även när du tipsar om filmer är kul.

  2. Det är intressant och roligt när du skriver om resor och olika länder/städer, men för en fattig student så skulle det vara ännu mer intressant om du tipsade om billiga resor och kanske hur man ska tänka för att få en så billig men bra resa som möjligt! 🙂

  Emmy 2014-06-03 13:28:31 http://emmyis.blogg.se
  Svara
 • Mina favoritinlägg är när du lägger upp recept, fantastiska bilder och bra recept som jag ofta använder när jag får hem vänner 🙂 I allmänhet får man daglig inspiration när det kommer till både inredning, stil och allt som har med livet att göra!
  Ett önskeinlägg vore att följa dig med ex ”en bild i timmen” en hel dag och se hur en vardag ser ut för dig genom bilder och text!

  Maria 2014-06-03 13:18:20
  Svara
 • 1. Dina inlägg där du bakar! Sjukt gott och inspirerande.
  2. Hur du får plats med alla dina kläder i en etta 😉 om du har tips på bra förvaring och sådär 🙂

  Emelie 2014-06-03 13:09:56
  Svara
 • 1. Jag gillar kategorin om resor där vi får se fina bilder från hela världen som får en att drömma sig bort 🙂
  2. Jag hade tyckt det var kul med lite mer skönhetstips 🙂

  Aida 2014-06-03 13:08:36
  Svara
 • 1. RECIPIES, för att man blir sjukt inspirerad till att testa nya saker som jag själv aldrig testat innan. Favorit recepten är drinkarna, perfekta till tjejfesten! En annan kategori jag gillar är LYX/BUDGET, där du verkligen visar att man inte behöver ha det dyraste utan att det även finns liknande till ett billigare pris!
  2. Önskeinlägget skulle nog handla om.. din största drömresa, vart det skulle gå och vad du skulle vilja uppleva!

  [email protected]

  Saga 2014-06-03 13:05:21 http://www.sagalovisa.devote.se
  Svara
 • Jag gillar dina inredningsinlägg och min önskeinlögg är i din garderob, alltså hur den är strukturerad

  Sofia 2014-06-03 13:00:27
  Svara
 • 1:Jag älskar dina inlägg i kategorin DO IT YOURSELF, eftersom jag tycker om att göra saker själv – till exempel fina presenter, kort och annat smått och gott så gillar jag dina inlägg om just DIY. Enkelt ser det ut att vara, vilket är bra eftersom jag är inte alltid så kreativ och har så mycket tålamod hehe. Så gärna mer sådana inlägg!

  2: Jag ser gärna ett inlägg där du visar hur man gör gamla kläder snyggare, om du vill och kan 😉 Det hade varit perfekt nu till sommaren när man kanske inte har råd att uppdatera garderoben men ändå vill ha något ”nytt” till sommaren! Vore perfekt för mig också, jag som behöver piffa upp min outfit nu under sommaren 🙂 Till exempel tröja, linne, shorts, byxor med mera.

  Kram, & tack för en bra blogg! <3

  Isabelle Engqvist 2014-06-03 13:00:23 http://fitnessbyisabelle.se
  Svara
 • 1. Vardagsinläggen! typ outfits, bilder från din dag och där det är mer text, så man får se mer hur du är som person 🙂
  2. Flashback inlägg! Kanske några bilder från bra/dålig/lycklig/rolig/tråkig tid i livet och beskrivning/berättelse kring de 🙂

  Johanna 2014-06-03 12:59:50
  Svara
 • 1.De inläggen jag tycker bäst om är de reserelaterade inläggen när du berättar om din resa samt ger rekomendationer. Tycker det är väldigt inspererande och roligt att läsa om! Annars tycker jag om dina outfits inlägg väldigt mycket, speciellt eftersom du tar så fina bilder samt har en talang för att göra kreativa klädkombinationer!

  2. Jag skulle gärna läsa mer om vad för hudvårds och hårprudukter du använder! Du har gjort inlägg om smink och de har jag tyckt varit kul att läsa om!

  Antonia 2014-06-03 12:58:30
  Svara
 • 1. jag älskar när du skriver en guide om dina resor för man får en sådan rolig inspiration utav det och tips till en resa.

  2.önskeinlägget är att få se mer inblick utav av din vardag asså inte bara text även bild mässigt.

  Amanda 2014-06-03 12:48:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!