MY TO-BUY-LIST

musthaves

Blue shirt: Gina Tricot, Bra: Monki, Kimono: Lindex,  Bag & White shirt: Zara, Jeans & Shorts: Front Row Shop, Platforms: ASOS

Egentligen har jag ett köpstopp så allvarligt att inte ens jag kan lura mig själv ur det eftersom att jag måste spara alla pengar jag har till alla resor jag ska på. Men nyckelplagg till sommaren måste man ju faktiskt få köpa, eller? Jag har i alla fall skrivit en lista på sådant som är rent av nödvändigt i min garderob i sommar så att om jag hittar något på den listan som är det perfekta exemplaret, sådär perfekt så att inte ens bilden av det perfekta exemplaret är bättre plus att det har ett överkomligt pris så får jag tillåtelse att glipa på plånboken en snabbis. På denna lista står bland annat en blå och vit skjorta, svarta shorts med hög midja, spetsbh från Monki, en kimono, en svart väska, och vita platforms. Som ni kanske ser så går min sommarpalett i vitt, blått och svart!

Actually, I have a shopping ban so serious that even I can’t fool myself out of it because I have to save all the money I have for all the trips I’m going on. But key pieces for summer I just have to buy, right? I have written a list of things that are downright essential in my wardrobe this summer so if I find something on the list that is the perfect piece, so perfect that not even the image of the perfect piece is better plus it has an affordable price, I get permission to open my wallet a quickie. On my list there is a blue and white shirt, black high-waisted shorts, lace bra from Monki, a kimono, a black bag, and white platforms. As you may see my summer palette goes in white, blue and black!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Skulle gärna vilja hitta på kimonon, men hittar den ej på Lindex hemsida? Tack för en suverän blogg!

    Ana 2014-06-03 22:30:34
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!