GREEN SMOOTHIES

IMG_90022

Den gröna smoothien tog ju över bloggvärlden här för något år sedan men jag har fortfarande inte riktigt fallit dit. Jag älskar grönsaker och allt därtill men jag har lite svårt för när något är grönt som liksom… inte ska vara grönt, haha. Färgen kan jag väl komma över men en smoothie ska inte smaka grönsaker, spenat och annat nyttigt utan den ska smaka frukt och sommar. Tur för mig att jag har en grön-smoothie-expert till bästis så jag bad henne om ett recept som inte smakar grönt alls, och det fick jag! 2 dl frusen mango, 2 nävar färsk spenat, lite äppeljuice och vatten så har du en nyttig och hälsosam grön smoothie som smakar som en smoothie ska! Godmorgon förresten!

Ps. Glöm inte att alla mina Tradera-auktioner avslutas i morgon bitti, ni hittar dem HÄR. 

The green smoothie took over the blogosphere about a year ago but I still have not quite accepted it. I love vegetables and everything related but I have a little difficulty when something is green that, well … should not be green, haha. The color I guess I can get over but a smoothie should not taste vegetables and spinach but fruit and summer. Lucky for me that I have a green smoothie expert as a best friend so I asked her for a recipe that does not taste green at all, and I got one! 1 cup frozen mango, 2 handfuls of fresh spinach, a little apple juice and water and you have a nutritious and healthy green smoothie that tastes like a smoothie should taste! Good morning by the way!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!