Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

10 BLOGGAR

Sådärja! Nu har jag gått igenom alla de bloggar ni tipsade om som ni tycker förtjänar mer uppmärksamhet. Det var inte det lättaste att välja ut endast 10 stycken då det var minst 50 som jag gärna hade haft med här på listan men tillslut fick jag i alla fall fram 10 favoriter som jag tycker sticker ut på ett eller annat sätt. Jag hoppas att ni kommer gilla dem lika mycket som jag gör!

Finally! Now I have gone through all the blogs you told me about that you think deserves more attention. It was not so easy to pick out only 10 when there was at least 50 that I would have liked to have on my list but eventually I found 10 favorites. I hope you will like them as much as I do!

blogg6

Läs Fanny’s blogg här

blogg8

Läs Nina’s blogg här

blogg5

Läs Isabel’s blogg här

blogg9

Läs Linn och Sandra’s blogg här

blogg7

Läs Lovisa’s blogg här

blogg2

Läs Salem’s blogg här

blogg10

Läs Celine’s blogg här

blogg4

Läs Johanna’s blogg här

blogg3

Läs Moa’s blogg här

blogg1

 Läs Isabelle’s blogg här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!