Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DRINKRECEPT: MOJITOS

IMG_66622(2) rec2 .  IMG_66622

Eftersom att det är lördag tänkte jag att det var lite lägligt med ett drinktips! Så här har ni en av mina favoriter både hemma och ute, Mojito! Nu ska jag åka iväg till jobbet för den största dagen på året för oss, det kommer vara helt galet! Med detta väder dessutom. Jag tycker att det är lite härligt att det är mer kunder den här veckan än julveckan, det är ett bevis på hur mycket svenskar älskar sommar och blommor (och sina mammor)! Trevlig helg på er alla fina!

Since it’s Saturday I thought it would be nice with a drink tips! So here you have one of my favorites at home and our, Mojito! Now I’m off to work for the biggest day of the year for us, it will be crazy! With this weather too. I think it’s lovely that it’s more customers this week than Christmas week, it is a testament to how much the Swedes love summer and flowers (and their moms since it’s mothers day tomorrow)! Happy weekend to all of you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Om du gillar mojitos så måste du testa en passionsmojito! Så otroligt gott!

    Nathalie 2014-05-24 11:25:24
    Svara
  • Men oj så gott!

    Cherie | Börja Spring 2014-05-24 10:05:19 http://www.borjaspring.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!