Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BINIARROCA

IMG_52272 Menorca 201410 IMG_52982 IMG_52212 Menorca 20144 IMG_52372 IMG_52882 Menorca 201411 IMG_52772

Jag avslutar semestern med några bilder från vårt fantastiska hotell här på Menorca. Vi kunde verkligen inte ha hamnat på ett bättre ställe! Så himla fint, lantligt och personligt inrett (alla rum är unika) och med den gulligaste personalen och godaste maten. Jag rekommenderar er varmt att bo här om ni ska till Menorca, jag tyckte annars att det var lite knepigt att hitta hotell som verkade bra innan jag hittade detta. Man vill ju inte bo mitt i turistsmeten! Ni hittar deras hemsida med fler bilder och priser här. Nu ska vi åka till flygplatsen, vi hörs från Sverige!

I will end the holiday with some pictures from our fabulous hotel here in Menorca. We really couldn’t have ended up in a better place! So nice, rustic and unique decor (all rooms are unique) and with the sweetest staff and delicious food. I warmly recommend you to stay here if you’re going to visit Menorca. Before I found this place I thought it was a bit tricky to find a hotel that seemed good, I didn’t want to live in the tourist areas. You can find their website with more photos and prices here. Now we’re off to the airport, I’ll write again from Sweden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ser ju fantastiskt mysigt och personligt ut, är det väldigt dyrt ?

    Elvira 2014-05-16 08:48:37
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!