LILY LEOPARD

IMG_08492

Denna snyggingen från Triangl fick jag hem idag, ”Winnie – Lily Leopard” heter den. Jag tror att den kommer bli riktigt snygg när man är brun i sommar, just nu ser jag dock bara blekare än blekast ut i den. Vi får se om den får hänga med till Menroca! Ni hittar den i alla fall här.

I got this hottie from Triangl in my mailbox today, it’s called ”Winnie – Lily Leopard”. I think it will be really neat when I’m tanned this summer, right now, however, I just look paler than I’ve ever looked when I’m wearing it. We’ll see if it gets to come with me to Menroca! You can find it here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Har tänkt att beställa denna modell av triangls bekinisar i ett tag. Men undrar hur storlekarna är! Vilka storlekar har du på de olika delarna? Många kramar 🙂

    Matilda 2014-05-09 11:47:48
    Svara
    • Svar på Matildas kommentar.

      De är ganska små men framförallt så är det materialet som är lite svårt eftersom att det är så stelt, så det töjer sig ju inte så mycket så är den minsta lilla för liten så skär den in. Jag har M i toppen och L i trosan på denna men det är på gränsen att det också är för litet.

      Kram!

      Fanny Staaf 2014-05-09 16:38:03
      Svara
  • Så himla fin bikini! Önskar verkligen att jag också hade råd med en sådan haha 🙂

    Emmy 2014-05-08 17:56:23 http://emmyis.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!