FLOWERS IN MY HAIR

IMG_53222 IMG_52842

Godmorgon godmorgon! Jag hoppas att allt är strålande med er, med mig är det toppen. Jag ska jobba en kortare dag idag så jag slutar vid 4 istället för 8, och det är ju alltid underbart. Sedan är jag galet taggad på morgondagen då jag ska hinna med 4 dejter med 4 favorittjejer varav 3 jag inte träffat på superduperlänge. Så mysigt! See you later.

Good morning, good morning! I hope everything is great with you guys, I am! I’ll work a shorter day today so I get off at 4 instead of 8, and that is always wonderful. Also I am crazy psyched about tomorrow when I have four dates planned with four of my favorite girls whom 3 I have not seen in a very very long time. So very nice! See you later.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!