BLUE DOOR

Bloggbilder ss143(3)

Godmorgon! Nu är jag på plats hemma i Stockholm och vardagen igen. Jag känner mig utvilad efter min supersköna långhelg på västkusten men jag hade gärna stannat kvar några dagar till. Det kändes ju som att det var sommar när jag var där och på sommaren brukar jag stanna flera veckor så det var lite konstigt att åka hem så snabbt. Men nu är sommaren inte alls så långt bort! Idag ska jag jobba till sent i kväll men jag har tidsinställt inlägg åt er ♥

Good morning! Now I’m at home in Stockholm and my everyday life again. I feel refreshed after my super awesome long weekend on the west coast but I would gladly have stayed a few more days. It felt like it was summer when I was there and in the summer I usually stay for several weeks so it was a bit strange to go home so quickly. But now summer is not so far away! Today I’m working until late tonight but I’ve timed post for you ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!