PACKING UP FOR MY RELOAD WEEKEND

IMG_58802

Här är lite grejer jag packar med mig till landet! Bikini, bok, mitt pysselprojekt med pärlor och dator. Det ska bli så himla skönt med lite miljöombyte och även fast jag kommer behöva jobba därifrån också så blir det ändå som en liten semester. Nu ska jag springa iväg på ett möte, sedan ska jag packa klart och hoppa på pendeln till Arlanda. Gårdagens outfit kommer snart! / Here’s some stuff I’ll take with me to our country house! Bikini, book, my DIY project with beads and computer. It will be so nice to have a change of scenery and even though I will have to work from there as well it will still be like a little vacation. Now I’ll run off to a meeting, then I’ll finish packing and get ready for the train to Arlanda. Yesterday’s outfit is coming soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!