MY FAVORITE PLACE

IMG_59232IMG_59872Vardagsbilder vår & sommar 20143(2) IMG_59892

Äntligen är jag framme på Brunskär! Det är så magiskt att komma hit, så fort jag känner doften av hav och tång och hör fiskmåsarna så blir jag fylld av ett så härligt lugn och lyckokänslor. Helt klart min favoritplats på jorden! Nu sitter jag i soffan i mina mysigaste kläder med ett glas vin och inväntar räkorna som ska serveras till middag. Vin, västkusträkor och mys i sommarstugan en vanlig torsdagskväll i April, kan det bli mycket bättre? Jag tror inte det jag!

At last I arrived at Brunskär! It’s so magical to come here. As soon as I smell the scent of sea and seaweed and hear the seagulls, I get filled with such a wonderfull calm and euphoria. By far my favorite place on earth! Now I’m sitting on the couch in my coziest clothes with a glass of wine waiting for the shrimp that will be served for dinner. Wine, west coast shrimp and cozy clothes in the summer house a regular Thursday evening in April, it can get much better?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!