DINNER ON THE ROOF

Vardagsbilder vår & sommar 2014 kopia

Pictures from last night when we had dinner on the roof

Hejsan! ÄNTLIGEN fungerar min blogg igen, jag har inte kunnat skriva inlägg sedan igår kväll vilket för ett kontrollfreak som mig resulterat i fler än en panikattack, haha. Nu är jag precis hemkommen från Ida Sjöstedt for Monki-eventet som jag gick på med Fanny och Emma i morse. Det bjöds på lyxig frukost, blomsterkransar till håret och 25% på hela sortimentet. Synd för mig att plånboken gapar tommare än tommast (lönen på fredag känns alldeles för långt bort just nu). Sedan hängde jag och Fanny en stund i Kungsträdgården och fotade lite, bilder kommer! Nu ska jag packa lite för igår köpte jag mig en flygbiljett med avgång i morgon, det blir Göteborg och landet för hela slanten!

Hello! FINALLY my blog is working again, I have not been able to publish anything since last night which for a control freak like me resulted in more than one panic attack, haha. I just got back from the Ida Sjöstedt for Monki event that I went to with Fanny and Emma this morning. We got a really yummy breakfast, flower wreaths for our hair and 25% on the entire store. Too bad for me my wallet is emptier than empty (my salary on Friday feels just too far away now). Then Fanny and I hung out in Kungsträdgården a while and took some pictures, I’ll show them to you soon! Now I’ll pack a little because yesterday I bought myself a flight ticket with departure tomorrow morning, I will spend a few days in Gothenburg and our summer house!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • va mysigt!

    Diman Dilir 2014-04-23 23:12:29 http://nattstad.se/dimand
    Svara
  • Hej! Vart laddade du mer endless love ? Vill sååå gärna se den !! 🙂 kram

    Tilda 2014-04-23 18:48:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!